Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz 24 éves lányként a szüzesség?
Semennyire. Bár én még csak 20 éves vagyok, szintén szűz, és nem azért, mert nem volt alkalmam csinálni fiúval. Mindenki élje úgy az életét, ahogy szeretné. Más szemében lehet furcsa, 16 évesen is nagy szemekkel néztek (komolyan, mintha a 61. életévemet tapostam volna), de ez nem olyan dolog, hogy mindenki zöldet hord, én is beállok a sorba. Ez intim (és nem, nem a hártya miatt, nem is az első alkalom "szentségének" okán, kit érdekel), amit csak olyannal szeretnék, akit szeretek, imádok, akiben feltétlen megbízom és nem bánom a teljesség minden formáját. Erre persze sokan írják, hogy aki így gondolkozik, annak baj van a fejében, nem tudja, miről marad le, bla, bla, bla. Senki ne döntse el helyettem, mit bánok meg, és mit nem.
Sokat teszel magadért, biztos nem maradsz egyedül, és eljön a te/ti időd/időtök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!