Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz 24 éves lányként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz 24 éves lányként a szüzesség?

Figyelt kérdés
Eddig lefoglalt a tanulás meg a munka egyetem mellett.Gimiben elvesztettem édesapámat, gyászoltam, visszahúzódóvá váltam. Most teljes állásban kezdtem el dolgozni, fiatalok között velük próbálok ismerkedni. Meg heti egyszer eljárok egy ismerkedős klubba, néha edző terembe meg könyvtárba. Pszichológushoz is járok, ami segít. Kedves, aranyos lánynak tartanak, külsőre nincs baj velem, elhízva sem vagyok, csak egy kis önbizalom kéne.
2022. márc. 1. 18:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Semennyire. Bár én még csak 20 éves vagyok, szintén szűz, és nem azért, mert nem volt alkalmam csinálni fiúval. Mindenki élje úgy az életét, ahogy szeretné. Más szemében lehet furcsa, 16 évesen is nagy szemekkel néztek (komolyan, mintha a 61. életévemet tapostam volna), de ez nem olyan dolog, hogy mindenki zöldet hord, én is beállok a sorba. Ez intim (és nem, nem a hártya miatt, nem is az első alkalom "szentségének" okán, kit érdekel), amit csak olyannal szeretnék, akit szeretek, imádok, akiben feltétlen megbízom és nem bánom a teljesség minden formáját. Erre persze sokan írják, hogy aki így gondolkozik, annak baj van a fejében, nem tudja, miről marad le, bla, bla, bla. Senki ne döntse el helyettem, mit bánok meg, és mit nem.

Sokat teszel magadért, biztos nem maradsz egyedül, és eljön a te/ti időd/időtök. :)

2022. márc. 1. 20:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
En 29 évesen is az vagyok, az is maradok. Nagy teher plane hogy 10 éve hazudok erről mindenkinek, de ez van
2022. márc. 1. 20:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Semennyire
2022. márc. 2. 09:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az nem ciki vagy gáz ha valaki 24 évesen szűz, szerintem inkább az a gáz ha valaki már 14 éves kora előtt az.
2022. márc. 2. 09:06
 15/16 anonim válasza:
100%
Miért van az, hogy srácok tekintetében tök gáznak tartják, ha 20+ évesen szűz (pont most olvastam egy ilyen kérdést is), de a csajoknál mindenki rávágja, hogy egyáltalán nem ciki, sőt, még talán imponáló is? Elég kettős mérce.
2022. márc. 2. 15:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Elveszem neked
2022. márc. 3. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!