Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak mi volt az különleges vágyatok amit csak egy prostival tudtatok kiélni mert a rendes lanyok nem voltak vevők rá?
Figyelt kérdés
Ugye sokszor mondjak,hogy azert is jarnak az emberek örömlanyokhoz h kielhessek a kicsit extrabb vagyaikat
De kivancsi lennek milyen dolgokra is utalnak ilyenkor...
2022. márc. 1. 14:24
1/5 anonim válasza:
sokan azért járnak, mert nem képesek összeszedni egy csajt, vagy nem akarnak ebbe energiát és időt rakni, jobban járnak ha csak pénzt raknak bele és kész
én elég extrém dolgokat éltem meg sima partnerekkel is, nem prostizok, nem fizetek szexért :D
2/5 anonim válasza:
Simán elhiszem, hogy van ilyen. A nők nagy részét nem motiválja/érdekli a szex. Jatéknak meg pláne nem tekintik, inkább csak nyűgnek.
3/5 anonim válasza:
Önmagunk kiéléséhez nem kell prosti, csak megfelelő partner.
Lehet olyan partnert is találni, aki több mindent megtesz mint egy prosti.
4/5 anonim válasza:
Volt olyan aki nem volt hajlandó kézzel és szájjal, akkor jártam kb. 2 hetente prostihoz, de csak hogy kiverje.
5/5 anonim válasza:
Mire egy nővel eljutsz az ágyig, az is pénzbe kerül. Ha nem akkor ő, egy ingyen prosti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!