Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok különleges szexuális vágyamhoz partnert?
Nem akarlak elkeseríteni, de nagyjából sehol!
Eleve hány 200kg körüli nő lehet az országban? És ha van is 1-2, akkor se hinném, hogy nagyon nyitott lenne ilyesmire. Gondolom eléggé gátlásosak lehetnek, vagy azt hinnék, hogy csak szórakozol velük.
Az én vágyamat nagyjából minden nő ki tudná elégíteni, de még így is nehéz partnert találni rá.
De azért sok sikert!
2-es: ha hasonló adottságú lennél, akkor is ilyen okosnak és bölcsnek tartanád magad?
Bunkó!
1-es: köszönöm a képet,hasonló hölgyet szeretnék.
2-es: értem,amit írsz,köszönöm.Tisztában vagyok vele,de nem tudok mit csinálni,az ilyen nők vonzanak,tetszenek.Tudom,hogy furcsa az ízlésem,de ez van....
Tudom,hogy viszonylag kevés ekkora nő van,de nagyon örülnék,ha találnék ilyen testalkatú partnert.
Privátban is írhat nyugodtan,aki ismerkedne.
Én nem éreztem sértőnek,amit írtál.Tisztában vagyok az ekkora nők egészségügyi kockázataival,s azzal is,hogy néha segítségre szorulnak.
Volt már egy ekkora társam,s örömmel segítettem neki,nem okozott gondot.
Ő hormonális problémák miatt volt extrém túlsúlyos.Úgy szerettem,amilyen volt.
Mo.-n nincs ilyen.
Itt a 140-150 kg a maximum, de már az sem könnyű pite.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!