Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre osszejott volna "valami" egy lanybaratommal, de gyorsan végem lett... ez gáz?
Figyelt kérdés
Szóval végre vettem a bátorságot és rastartoltam. Csokoloztunk és utána elővette a farkam és 2-3 húzás után végem lett... rohadtul kívántam már öt. Ez nagyon gáz? :(
F26
2022. febr. 27. 23:04
1/8 anonim válasza:
1-2 alkalom még nem gáz haver, Maradona is lőtt kapufát.
2/8 anonim válasza:
Elsőre belefér, de nem folytattátok egy kis pihenés után?
3/8 anonim válasza:
Persze hogy nem, mert kamuzik...
4/8 anonim válasza:
Mi lenne ha ezt vele beszélnéd meg xD
Na az ilyen kommunikációs képességek miatt nem kell nekem semmilyen kapcsolat xD
5/8 anonim válasza:
És mi a probléma ? Ha élvezted, akkor minden rendben van.
6/8 anonim válasza:
de rohadt gáz!!! miért nem folytattad? attól mert te elmentál attóm ég tudod őt csókolni ujjazni és nyalni amíg újra nem jösz erőbe? vagy csak kielégíteni őt is mert ez így rohadt önzőség...
7/8 anonim válasza:
Ha van némi érzelmi kötelék akkor lesz második dobás, ha nincs akkor nem biztos... Egyébként meg bocs, az egy dolog hogy elsültél, de eszedbe sem jutott hogy akkor azzal a kis kacsóddal, vagy a nyelveddel te is örömet szerezz a lánynak? Nem? Na akkor nem biztos hogy van 2. dobás...
8/8 anonim válasza:
Ez nem gáz, az viszont igen ha meg se próbáltátok folytatni. A legtöbb fiúnak/ferfinek fél órán belül újra működik, ha akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!