Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, eddig mennyi volt a legtöbb pasi, akivel 24 óra alatt dugtatok?
#10 menj le egy klubba és a saját szemednek higgy ne a városi legendáknak. Egy nagyobb klubban 80-120 ember is lent van, van ott bőven "amatőr" jelentkező aki szereti a gangbanget, többeseket, totál felesleges lenne a kluboknak "beépített" embert fizetnie.
Vannak ilyen nők, s nem véletlenül mennek klubba. Adott a hely, az idő, "konyhakészen" a jelentkezők csak válogatniuk kell (meg van aki válogatás nélkül szinte bárki aki normális - ezért megy oda), nem kell szüttyögniük a szervezkedéssel, a "rengetegszer csináltam a haverokkal" ígérgetőkkel akiknek a töredéke sem megy el egy bulira.
Majd egyszer lehet megteszem.
Nem zárkózom el tőle, de azért valszeg egy ilyen helyen elég nehéz rendszeresebb-tartósabb dologra felcsípni valami dögös cicát.. :D
Naugye.. eddig ezért nem mentem. mert így sejtettem.
Meg egy másik dolog miatt, de az mellékes. :)
szóval lényeg hogy unalmas állandóan keresgélni hogy ki az aki ilyen, és ha végre akad, akkor ne csak egy alkalom legyen..
#14 minek keresgéled? Lemész egy klubba és voila ott a többes. Ha van egy elfogadható minimális megjelenésed és normálisan kezdeményezel akkor jó eséllyel be tudsz szállni a nagyobb többesekbe (ha nem is mindenhova, de elég helyre, hogy ne "feltöltve" gyere el). Ha szimpi vagy a párnak akkor nem egy alkalom - van rá sansz hogy bevesznek legközelebb is ha ott vannak.
Az ismerkedés, párkeresés egy külön műfaj, akár egy klubban is lehet - ha máshol is flottul megy (azaz tudsz "csajozni"). Igaz a szóló csajokra hajt rá mindenki (főleg ha csinosabb), az összes többi ott lévő szóló pasi, a párok, sőt még a szóló biszex nők is. Ne ezért akarj klubba menni, mert akkor csalódni fogsz. Ha a kötetlen erotikát élvezni és nincs problémád a többesekkel akkor meg jól érezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!