Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, eddig mennyi volt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, eddig mennyi volt a legtöbb pasi, akivel 24 óra alatt dugtatok?

Figyelt kérdés
Egyszerre vagy egymás után is számít. Hány évesek voltatok, amikor ez történt?

2022. febr. 27. 20:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

#10 menj le egy klubba és a saját szemednek higgy ne a városi legendáknak. Egy nagyobb klubban 80-120 ember is lent van, van ott bőven "amatőr" jelentkező aki szereti a gangbanget, többeseket, totál felesleges lenne a kluboknak "beépített" embert fizetnie.

Vannak ilyen nők, s nem véletlenül mennek klubba. Adott a hely, az idő, "konyhakészen" a jelentkezők csak válogatniuk kell (meg van aki válogatás nélkül szinte bárki aki normális - ezért megy oda), nem kell szüttyögniük a szervezkedéssel, a "rengetegszer csináltam a haverokkal" ígérgetőkkel akiknek a töredéke sem megy el egy bulira.

2022. febr. 28. 13:50
 12/21 anonim ***** válasza:
31%

Majd egyszer lehet megteszem.

Nem zárkózom el tőle, de azért valszeg egy ilyen helyen elég nehéz rendszeresebb-tartósabb dologra felcsípni valami dögös cicát.. :D

2022. febr. 28. 13:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
#12 na ezt viszont jól látod :) Mármint, hogy a nők többsége nem azért megy oda, hogy tartósabb dologra "csípjen fel" pasikat (van aki nyitott erre, de ez a ritkább). Sőt a gangbang kedvelő nők többsége nem egyedül megy, hanem a párjával, kevés nő van szólóban. Ha viszont szimpi vagy a párnak és szoktak magánbulikat tartani akkor van sanszod rá, hogy kontaktcsere után meghívnak ezekre a privát bulikra / legközelebb is bevesznek ha ott vannak a klubban.
2022. febr. 28. 13:57
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Naugye.. eddig ezért nem mentem. mert így sejtettem.

Meg egy másik dolog miatt, de az mellékes. :)

szóval lényeg hogy unalmas állandóan keresgélni hogy ki az aki ilyen, és ha végre akad, akkor ne csak egy alkalom legyen..

2022. febr. 28. 14:15
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

#14 minek keresgéled? Lemész egy klubba és voila ott a többes. Ha van egy elfogadható minimális megjelenésed és normálisan kezdeményezel akkor jó eséllyel be tudsz szállni a nagyobb többesekbe (ha nem is mindenhova, de elég helyre, hogy ne "feltöltve" gyere el). Ha szimpi vagy a párnak akkor nem egy alkalom - van rá sansz hogy bevesznek legközelebb is ha ott vannak.

Az ismerkedés, párkeresés egy külön műfaj, akár egy klubban is lehet - ha máshol is flottul megy (azaz tudsz "csajozni"). Igaz a szóló csajokra hajt rá mindenki (főleg ha csinosabb), az összes többi ott lévő szóló pasi, a párok, sőt még a szóló biszex nők is. Ne ezért akarj klubba menni, mert akkor csalódni fogsz. Ha a kötetlen erotikát élvezni és nincs problémád a többesekkel akkor meg jól érezd magad.

2022. febr. 28. 14:23
 16/21 anonim ***** válasza:
58%
Lusta vagyok már talán-okra próbálkozni. Szeretek már biztosabbra menni. :)
2022. márc. 1. 11:15
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Csoportos szexben 5 pasi.
2022. márc. 4. 19:18
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
#17. csak egy kérdés. hova élveztek? :D
2022. márc. 4. 20:02
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Hárommal kezdtem, de aztán már nem tudom hány volt 😅 többes szexben nyilván
2022. márc. 5. 04:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
15
2022. márc. 5. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!