Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, asszonyok! Mennyire salis a pinátok ha kilógnak a kisajkaitok és mennyire baba ha nem?
Rózsaszínűek. Kilógnak de nem vészesen hosszan. Husisak, de nem rojtosak. Ha nagyon nedves vagyok valamiért mintha vékonyabbá válnának.
Túl sok gondom nincs velük, csak ha szárazak valamiért akkor kicsit kényelmetlen érzetük van. Ha tehetném megműttetném őket, praktikusabb lehet egy babapunci.
Jesszus kedves utolsó.
Megfogalmazhattam volna szebben is, költőibben is a kérdést. Sajnos elhamarkodtam.
Nagyon tetszik a megfogalmazásod. És mindenem az ilyen típus amit leírtál, elképesztően gyönyörű, beindító, szexi...
Nagyon szívesen gyönyörködnék benne. 😘❤️
Nem hogy vastagodnának izgalom hatására hanem elvékonyodnak?
A csiklód picit nagyobb, és az azt fedő bőrredő is csuklyásabb?
Hmm.
Nem tudom.
Lehet egy idő után már túl unalmas lenne, nem lehet vele úgy játszani mint egy vastagabb ajkassal. 🤣
Sőt, ilyen is van: Vugina puzzle :-D
Nekem meg 13 cm a szerszámom és telt alkat vagyok, mégis megvagyok vele elégedve. Pontosabban nem én, hanem a partnerim, akikből már volt jó néhány. 50 éves vagyok és kb. 50 partnerem volt. Statisztikai szempontból tök jó arány, mondhatnám, hogy évente egy :-) (de persze 17 éves korom előtt nem volt egy sem)
Második házasságomban élek és több tartós kapcsolatom volt. Természetesen akadt alkalmi egy estés és néhány randis viszony is.
Kettő nő volt, akinek az én adottságom kevés volt. Illetve kettő mondta meg. Egyikkel két hónapig együtt voltunk, hiszen ettől még lehet kellemes a szex, a viszonyról nem is szólva. A másikkal egy intim esténk volt, viszont vele 22 éve barátok vagyunk még mindig. Nejemet is ismeri, kedvelik egymást.
Nem könnyű a gyengeségeinken vagy feltételezett (bebeszélt) hátrányainkkal együtt élni, de erőt kell venni a buta (hülye) gondolatokon és ésszel, öntudattal le kell győzni.
Pár évig műszaki vezető voltam egy olyan cégnél, ahol a száz dolgozó háromnegyede csökkent munkaképességű volt. Siketek, némák, vakok, gyengénlátók, különböző testi hátrányokkal élők. Érdekes módon, minden más munkahelyemnél jobb volt ott a hangulat. Sokkal lazábbak, rugalmasabbak, életigenlőbbek voltak, mint az egészséges emberek! Minden nap örömmel jöttek dolgozni és nemigen tapasztaltam letargiát, depressziót közötük. Igen sokat poénkodtak, humorizáltak. Ők legtöbben olyan emberek voltak, akik már beletörődtek, ill. megemésztették az élet negatívumait. Akadt olyan, aki itt lelt lelkibékére, miután felvettük. Olyanra is volt példa, aki később megköszönte a lehetőséget.
Lényeg, nem szabad elmerülni a negatívumokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!