Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha szex elején fáj a behatolás, de utána már nem?
Nőgyógyászati probléma is lehet igen, fertőzés, hüvelygyulladás, méhszájseb, endometriózis.
A másik opció hogy nem tud ellazulni, ideges, gátlásos közben vagy neked túlságosan nagy vastag a méreted.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igyekszem mindenre reagálni.
Szóval nőgyógyászati vizsgálaton volt, ott mindent rendben találtak, csupán ott is elmondták neki, hogy ő kisebb.
A hangulat megvan, a lakásban egyedül élek, és hozzám szoktunk feljönni.
Eddigi tapasztalataim alapján amikor odajutunk, elég nedves.
Nem gondolom magamat sem túl vastagnak sem túl hosszúnak, olyan közepes vagyok, akikkel eddig együtt voltam nem panaszkodtak
Ugyanakkor nekem kicsit kezd kellemetlen lenni...Elég rossz érzés látni, H miközben én élvezem, neki ez ennyire fáj. Mármint még az orra is felráncosodik, ma egy kicsit a szeme is könnybe lábat. Ugya nem tart sokáig, de pont annyira elég, hogy én kellemetlenül érezzem magamat. Az tény, hogy kicsit szorosabban érzem őt magam körül, de akkor még azt nem értem, hogy miért csak az első pár percben fáj neki. Utánna is ugyanakkora érzem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!