Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ferfiak! Mi az elvarasotok a szexben, amibol nem engedtek?
Volt egy hosszú kapcsolatom (5 év). Az akkori párom nagyon prűd volt. 1 pózon kívül semmi más nem lehetett. Orált 1x csinálta, amikor szakítottunk és vissza akart szerezni. Azóta teljesen másképp állok hozzá, mert megtaláltam a mostani pàromat (feleségem) lassan 10 éve. Azokat tudom felsorolni, amiket vele szeretek. Nekem ezek már alapnak számítanak azóta:
- nyitottság, új dolgok kipróbálása, nem szégyenlős, élvezi a szexet, ő is aktív az ágyban, szereti az új pózokat és a pózváltásokat, elmondja a vágyait.
- Mivel elkapatott, így ezek is fontosak nekem: szereti a meglepetéseket (egymást úgy keltjük, hogy a másikat izgatjuk), anál, orál, mélytorok, szájába élvezhetek és lenyeli, vadabb és érzékibb szex, kölcsönös orál, spontán helyeken szex (fürdő, konyha), naponta szex és orál
- Na meg vannak azok, amik talán a legfontosabbak: szeressük egymást, igényes, ápolt és fitt, mivel én is az vagyok (terhesség kivétel, de ő akkor is nagyon odafigyel magára)
ha nem élvezi az fő probléma.
Szóval az aki kb azt mondaná, hogy na jólvan essünk túl rajta...
ha nem élvezi, nem kíván, és ezt megbeszélni sem lehet, nem is mondja el, hogy mi a gond akkor semmi értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!