Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond ha az ember (F) keres beszelgeto baratot (N), ugy, hogy van kapcsolata?
Esetleg ha van ra itt jelentkezo, azt szivesen vennem.
(tenyleg egeszseges keretek kozt, nem kell felreerteni)
Szerintem nem gáz. A szexualitás témán kívül mindenről szívesen beszélgetek, lehet velem vitázni témákon, mert határozott véleményem van. Számomra jól esik hasonló emberrel beszélgetni (akár anonim), mert a hétköznapi életemben nagyon ritkán van erre lehetőségem.
A szex stb pedig mind a páromra tartozik és nem kívánom se megcsalni, se lecserélni. Mivel a kategóriába tetted ezért te ilyen témában is beszélgetsz másokkal a kapcsolatodon kívül?
Nincs benne semmi gáz, szerintem.
A beszélgetés nem bűn, még akkor sem, ha az erotikus töltetű. Én is gyakran levelezek férfiakkal, akikről tudom, hogy foglaltak. Ameddig a dolog nem vált fizikai érintkezésre, addig teljesen rendben van
A párjának biztos gond :) De egyébként amíg teljesen anonim módon megy, addig szerintem megengedheti magának az ember.
Viszont két dolog hasznos lenne még a kérdésednél. Egyik, az életkorod, másik meg néhány ékezet. :)
Koszonom a valaszokat, igen elnezest lemaradt a korom, 26 eves vagyok, az ekezetek hianyaert pedig elnezeseteket kerem, ilyen a billentyuzet es gyorsabb igy leirni mint kikeresni rajta :DD
Aki ugy gondolja, azzal szivesen beszelgetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!