Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit (tanuláson kívül) megtettél szexuálisan vagy ráutalólag, azért hogy sikerüljön egy vizsgád? Bevált a dolog?
9-es
Azt nem értem, hogy miért nem írnak egy névtelen levelet a vezetésnek ezek a lányok. Amiben külön megjegyezve, ha nem történik azonnali változás, megy föntebb a levél, meg a sajtónak. Férfiként persze jól hangzik, hogy egyszerre 3 egyetemista csajjal lehetek együtt. De aki konkrétan így használja ki a pozícióját, azt egy féregnek tartom.
Amúgy nem hiszem, hogy ettől bárki is prosti lenne. Én azért vettem fel olyan felsőt, mert marhára bejön a docensünk és találtam alkalmat kicsípni magam…😅
De ahol történik több is, ott kell az oktató is a dologhoz erkölcsileg. És akkor ők nem is mezei diákok, hanem sokszor doktori minősítésű akadémiai személyek. Nem egy élete szexuális csúcsán lévő 20/21 éves diáklány…
Nem hiszem hogy kamu. Azok kamuzzák le ezeket a sztorikat akik sose jártak egyetemre.
Én személyesen ismerek legalább 6-7 olyan tanárt akik egy csomó lánnyal csináltak hasonlókat.
Persze olyanokat is, akikkel a lányok kezdtek ki, mert annyira jó pasik voltak, de ez sokkal ritkább.
Ezek létező jelenségek, ez tény.
Aki szerint kamu, azok csak tudatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!