Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit (tanuláson kívül) megtettél szexuálisan vagy ráutalólag, azért hogy sikerüljön egy vizsgád? Bevált a dolog?
Figyelt kérdés
Olyan írjon aki próbálkozott már ilyennel és pár mondatos válaszban. Kis dolgokra is gondolok hogy rövid szoknyát vett fel direkt valaki vagy mittomén.2022. febr. 24. 16:40
1/19 anonim válasza:
Kicsit több is volt mint rövid szoknya.
De kár leírni mert csak lepontoznak, lekamuznak.
2/19 anonim válasza:
Rövidszoknya, kigombolt blúzzal. A tettek mezejére soha nem léptem, de nem is kellett.
3/19 A kérdező kommentje:
na a kigombolt blúz az tényleg csak kicsit több.
2022. febr. 24. 17:43
4/19 anonim válasza:
#1! Érdekelne! Akár privátban is.
5/19 anonim válasza:
Kigombolt blúz? Mennyire? Melltartó volt alatta?
6/19 A kérdező kommentje:
Nem írt a lány vissza :/ Privát cseten is fél kigombolni a blúzát ..
2022. febr. 24. 17:51
7/19 anonim válasza:
Volt alatta. Ha nem vennék, az polgárpukkasztó lenne. :D Úgy a jó, ha mutatok is, de még belefér.
8/19 anonim válasza:
Én sok ilyen prostiról tudok aki eladta a testét egy vizsgáért. Sztem a lányok körében mai korban ez már a norma.
9/19 anonim válasza:
Volt olyan tanár nálunk, akinél csak úgy tudtál vizsgán átmenni szőkeként (bàrmennyit tanulhattál, de másképp nem engedett át másképp egy szőkét sem), hogy valamit csináltál neki. Volt aki orálozott minden vizsga előtt, más előtte elégítette ki magát vagy lefeküdt vele, 2 lánnyal hármasozott stb. Éppen mi volt a tanár kívánsága. Én inkább még időben barnára festettem a hajamat, amikor felvettek és meghallottam ezt. Viszont lett ott egy jó barátnőm. Ő későn tudta ezt meg.
10/19 anonim válasza:
Mély dekoltázs. Ennyi elég volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!