Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nőként az hiányzik a tökéletes életemhez, hogy valaki hetente többször jól megd.gjon?
Ennek az az oka, hogy későn lett az első párkapcsolatom és az utolsó időkben vele sem szexeltem.
Mindenem megvan az életben, diploma pénz jó állás, de ezzel valahogy nincs szerencsém sosem, de úgy érzem nekem ez sosem fog összejönni...
A következő kérdéseket tedd fel magadnak:
- miért nem szexeltél már az utolsó időben vele sem ?
- milyen jellegű kapcsolatban gondolkodsz?
- mi az amit adni tudsz?
- mi az ami miatt fel tudsz nézni a férfira akit magad mellé választasz?
- mire vágysz valójában ?
- csak testiségre
- vad izgalmas kalandra,ahol nem tudod mikor hol leszel elrendezve
- közös programokra ,ahol a partnered elbűvöl és aztán alig várod hogy neked essen
( csak pár példa ) :)
Ha ezeket a kérdéseket tisztázod magadban ,sokkal könnyebb lesz .
Ne haragudj a regényért :)
Ez egy manő....
Vigyázzatok, harap!
Egy éve nem volt sex wow. Azért az durva.
Kérdés, te mit tettél érte, hogy legyen?
Párom is hasonló, ha nem kezdeményezek én, akkor sose lenne sex. Mindeközben, mindig megkapom, hogy milyen kevés a sex. Jobbat mondok, ha minden este kezdeményezek, akkor egy héten egyszer talán van sex, de ez is néha ritkább. Ebbe azért bele lehet fáradni.
Kérdésedre felelve. Persze nem gáz, hogy vágysz arra, hogy megdugjanak. Viszont, tényleg érdemes őszintén is magadba is nézni. Mert a következő kapcsolatod vége is ez lesz.
Én 15 éve vagyok együtt párommal. Már nagyon kezdek belefáradni abba, hogy mindig csak én kezdeményezek és a kezdeményezéseknek 90%-a elutasítás.
Nem gáz! Egészséges nőként neked is hiányozhat!
És február óta még semmi nem jött össze?
De mièrt nem jön össze?
Nem tetszel a pasiknak ès emiatt nem akarnak megdugni vagy tùl sok vagy ès ezzel elieszted őket?
Nem mindegy, hogy tàlalja a nő az ilyen jellegű vàgyait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!