Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha engem 25 évesen jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha engem 25 évesen jobban vonz az hogy gyerekem legyen, mint az hogy minél több csajt megdugjak?

Figyelt kérdés
Többség ilyenkor még csak szexelni akar, de én már évek óta jobban örülnék egy komoly kapcsolatnak, amiből gyerek is lehetne.
2022. febr. 23. 18:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Gáznak nem most gáz hanem majd amikor 40 évesen 3 gyerek után jössz rá, hogy nem élted ki magad aztán ott hagyod a családod valami tini p'na miatt aztán annak is csinálsz egy porontyot ezzel tönkre téve az ő életét is... Hajrá 👏🏻
2022. febr. 23. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
25 éves vagy, vannak már akik ilyenkor házasok, sőt nőknél már eléggé szülési kor is. Szóval nem gáz. Inkább az a kérdés eddigi években kiélted e magad. Mert ha nem s esetleg később előjön, az elég nagy baj lesz
2022. febr. 23. 19:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem az. Aranyos.
2022. febr. 23. 21:37
 14/14 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem 25 évesen nem kellene gyerekvállaláson gondolkodni..
2022. febr. 24. 09:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!