Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vetted rá a barátnődet/feleségedet arra, hogy orálisan kielégítsen úgy, hogy a szájába élvezz a végén?
Nekem eddig mindig természetes volt hogy orál közben a számba élveznek, nem kellett rá venni sehogy.
Ha a barátnőd nem vevő rá akkor úgysem fogja csinálni
Egyszer megemlítettem, hogy milyen jó lenne, nagyon élvezném, onnantól kezdve magától is csinálja időnként... ennyi nekem pont elég.
A korábbi kapcsolataimban volt, hogy kérni sem kellett, volt hogy hiába kértem...
Szerintem nem lehet mondani semmi konkrétumot. Gondolkodásmód, prűdség is lehet egyeseknél, akkor mindenkinek megvannak a határai. Ami egyénenként eltérő. Akkor, hogy mennyire tudja élvezni a szexet. És most nem testileg, hanem fejben értem.
De úgy gondolom, rávenni sehogy nem lehet senkit. Vagy megteszi vagy nem. Lehet, hogy saját magától átkattan egyszercsak nála valami, és attól fogva lenyeli, de rávenni nem hiszem, hogy lehetne.
De most mit szeretnél? Elég ha a szájában mész el, vagy azt szeretnéd, hogy le is nyelje?
Mert ha elég ha csak ott mehetnél el, akkor kérd meg, hogy max. szép diszkréten engedje vissza, nem kell lenyelni.
Mitől függ? Sok- sokmindentől...
Összetett dolog ez, kényszeríteni nem érdemes, max. őszintén elmondani mit szeretnél és miért.
Első komoly barátnőm először az orálról sem akart hallani, aztán egyszer maga kérte hogy adhasson oda egy puszit. Ugyan nem állt meg egy puszinál de még sokáig nem sikerült elérnie hogy elélvezzek. Mikor aztán egyszer a szájában végeztem repesett a boldogságtól, hogy végre sikerült neki. ☺️ Le pl. sosem nyelte.
Másoknál sem volt ennyire téma, mikor odakerültünk csináltuk. Legtöbben engedték szájba, sokan le is nyelték. Igazából saját döntésük volt: nem jelezték hogy szóljak a vége előtt, sőt igazából ők is érzik amikor közelítesz. Volt aki egyszerűen (és szexin) a vége előtt kivette a szájából és maga mellett ellőtt vele a távolba (szabadban voltunk)... ☺️
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!