Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig hányan d*gták meg a párodat/feleségedet?
Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 23:33
2/10 anonim válasza:
Szerintem az igazat sosem tudjuk meg ;) , kavarok egy csajjal, de nem komoly, ő 8-at vallott be.
3/10 anonim válasza:
50et vallott be, de szerintem volt ott több is, amennyire visszajelzésfüggő
N
4/10 anonim válasza:
0-5 között volt mindegyik barátnőmnek a korábbi partnereinek a száma.
7/10 anonim válasza:
Soha nem kérdeztem, ahogy ő sem engem. Nem tiniként jöttünk össze, hogy ez számítson.
8/10 anonim válasza:
nem tudom, és ő sem tudja. De valahol 50 és 150 között lehet saccra.
9/10 anonim válasza:
Ez az a kérdés amire a férfiak általában háromszor többet, a nők háromszor kevesebbet mondanak!
Nekem a legtöbb nő erre azt mondta,hogy "egy kezemen megtudom számolni"erre én ok, de hányszor?
a válaszra mindig egy mosoly volt a válasz.Mindenki levonhatja belőle a válasz igazság tartalmát.
Egyébként nem mindegy? senki sem lép be egy kapcsolatba úgy, még fiatalon sem, hogy ne lett volna mással, másokkal, a legjobb, ha erről nem beszél egyik személy sem.Főleg, ha valaki tudja magáról, hogy féltékeny a társa múltjára is.
Jobb a békesség. Nem a "múlt, a most" az érdekes.
10/10 anonim válasza:
Vagy 100 már biztos, a legtöbb, miután összejöttünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!