Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmerjem neki mondani, vagy jobb a hallgatás, vagy szakítsak élből?
Figyelt kérdés
Megcsaltam a barátom, nem szépítem.. igazából, csak oral volt... de akkor is..2022. febr. 23. 08:50
11/16 anonim válasza:
Ha még megdugattad volna magad, az érthető... de hogy leszopni miért kellett mást, na ez nekem rejtély. Minimum az őszinteség, ennél jobbat érdemel.
12/16 anonim válasza:
Jah, mond el, aztán dönt ahogy szeretne. Mondjuk ezt én sem értem, mi értelme lepippantani valakit, ha meg is dugathattad volna magad vele. Miért csak a pénz felét veszed fel az asztalról, ha tiéd lehetett volna az egész.
14/16 Mickbro válasza:
A kérdés, h mit szeretnél, megtartani a barátodat v elengedni?
Ha meg akarod tartani, akkor hallgass, és viseld el, h nyomja a lelkiismereted. Amit nem tud az nem fáj, csak téged piszkál.
Ha drámát és lelkizést akarsz, akkor légy őszinte!
15/16 anonim válasza:
Előbb utóbb kiderül úgyis vagy így vagy úgy, lehet már tudja csak várja mikor ismered be
16/16 mantis religiosa válasza:
Na, hogy döntöttél végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!