Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok mélytorkozni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok mélytorkozni? Ha meg is próbálom fuldoklom

Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Én sem, mivel nincs kin. 28F
2022. febr. 21. 22:58
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Vedd be lassan,és majd rásegít akivel vagy.
2022. febr. 21. 23:12
 3/9 anonim ***** válasza:
16%
Talán mert a farok nem oda való? Gondoltál már erre?
2022. febr. 21. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Azta pica. Borzasztó ez. Nem tudom hogyan tudsz ezzel együtt élni. Iszonyatosan rossz lehetsz az ágyban akkor.

Viccet félre téve. Könyörgöm ami nem megy ne erőkltesd màr. Se neked, se a pasidnak nem hiányzik egy fulladás vagy behányás. Szopj rendesen és kész. Amennyire csak tudsz és ami neked is jó

2022. febr. 22. 00:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert már rágörcsölsz, lassan haladva kéne és nem egyből tövig venni és erőltetni. Ezt neked kell ki tapasztalnod.

Anno mikor elkezdtem már utána olvastam és fejben is rákészültem, fokozatosan haladtam, ha olyanom van simán megy is.

2022. febr. 22. 01:12
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Miért kellene? A garat reflexe nagyon keveseknek olyan gyenge, hogy ezt megengedi.
2022. febr. 22. 01:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az angolspárgát sem tudja mindenki megcsinálni bármennyire is edzi rá magát. Van aki nem tudja leküzdeni, kontrollálni a garatreflexet. S akkor mi van? Simán lehetsz fenomén az ágyban mélytorkozás nélkül is.
2022. febr. 22. 01:29
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert béna van! :P L
2022. febr. 22. 07:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj és ne erőltesd.

Tanulható, de lassan fokozatosan kell megtanulni és nagyon fontos hogy ellazulj (lelkileg is, nem csak fizikailag).

Ha a pasid nem elég ügyes hogy segítsen (a többség nem az), akkor inkább gyakorolj dildóval pl. De ne kemény merev műanyaggal.

2022. febr. 22. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!