Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a mélytorkozási technikámat tökéletesíteni?
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!;)
A pároddal szépen, lassan, sokszor próbáljátok kicsit mindig mélyebbre. A nyelv előrenyújtása, lazítás, kontrolált lélegzés segíthet.
Persze garancia nincs rá hogy teljesen sikerül benyelned a farkát.
Sok múlik a bekapás szögén is. Ha nyújtod a nyakad egyenesre (tudod mint a kardnyelők) akkor jobban becsúszik. Pl a 69-es póz lehet a legjobb akár te vagy ő van felül. Persze ha a férfi van felül ott nem szabad durvulni, mert az ellenkezője történhet, összeszorul a torok az ellazulás helyett.
Amúgy inkább lehet gond még a farok vastagságával mint a hosszával. Amúgy nekem a feleségem kb 8 év után tudta teljesen bekapni, szóval kitartó gyakorlást! 😉
Mai nap sikerült elérnem a célomat. Minden technikát kipróbáltam, amit kaptam itt és privátban is.
A legjobb póz nekünk a 69-es volt, bár oldalt fekve vált ez is inkább be nekünk. Nagyon sokat tud szerintem ilyenkor az is segíteni, ha a nőt a párja izgatja. Ez a legjobb póz elsőre a tanuláshoz. A fokozatosság elve szerintem a legfontosabb. Ahhoz, hogy az öklendezési inger ne jöjjön elő, fokozatosan haladtam befele. Szóval egy kicsit vittem lentebb, megálltam, majd kihúztam. Amikor 2-3x megcsináltam, akkor következőnek még lentebb mentem. Nekem végül nem az vált be, hogy a nyelvemet jobban előre nyújtom, mivel nekem pont attól jött végül elő az öklendezés. Csak simán ellazítotzam. A fejemet is lazán tartottam. Így pedig sikerült vegül. Páromnak elég nagy mérete van (23 cm), de így is sikerült megoldanom. Mondjuk 3 napon át azért rendszeresen gyakoroltam. Összesen 14 alkalommal, de megérte. Páromnak és nekem is nagyon nagy élvezet volt, hogy sikerült. Még sosem kapott ilyet. Szóval nem bánja, hogy megtanultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!