Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20: de az, és megmondom miért. A kérdés az volt, szexelnél-e fekete pasival. Így ennyi. Semmit sem tudsz róla, hogy néz ki, hány éves, milyen a külseje, milyen tulajdonságai vannak, stb. Csak annyit, hogy fekete. És persze azért sztárokat hoztam példának mert őket ismeri mindenki. És nem, nem arról van szó, hogy a hírnevük miatt több partnerhez jutnak, hanem hogy nők millióinak tetszenek. A külsejük miatt.
Meggyőződésem, hogy indiaiból is létezik olyan aki tetszene, de te általánosítasz.
Ha valakit taszítónak találok KIZÁRÓLAG a bőrszíne miatt (anélkül hogy egyébként láttam volna) az bizony rasszizmus. (Nézd meg az értelmező szótárban ha nem hiszed el.)
22: ok boomer. Attól hogy te nem hiszed el, nem fogadod el a tényeket, az értelmesek számára a tény tény marad.
Neked jogod van hozzá, hogy azt higgy amit akarsz. A lekezelő stílustól még nem válik igazzá.
Nekem nem a bőrszín számít. Sok szuper jó pasi van a feketék között is meg a fehérek között is.
Meg van csomó gusztustalan fehér is, meg fekete is.
A jó pasi az jó pasi.
Mellesleg szerintem az ilyen kérdéseknél sem csak nők válaszolnak.
És az is érdekes, hogy én úgy vettem észre, hogy akik zsigerből elutasítják a nem fehér pasikat, a színes bőrű nőkkel meg nincs bajuk. Azért ez is elég fura...
25: újabb érvelési hiba. EMBEREKRŐL van szó, vagy neked a néger az egy állat? Hogy jön ez ide? Ez egy nagyon ügyetlen és logikátlan érvelés volt.
Kb olyan mint ha az lenne a kérdés, melyik húst szereted a legjobban? Csirke, disznó, marha? Te meg azt mondanád, hogy te az uborkát szereted, mert fel tudod dugni magadnak.
Komolyan, ez mire volt jó? :D
28: megint tévedsz. Egyrészt soha sehol nem írtam olyat, hogy ki kihez vonzódjon. Csupán azt írtam, hogy aki KIZÁRÓLAG bőrszín alapján elutasít valakit, az a rasszizmus szótári definícióját hajtja végre.
Ettől még MINDENKINEK joga van a saját ízléséhez, és akinek nem tetszik valaki, ne szexeljen vele. (Látom, az értelmezés továbbra sem az erősséged.)
Másrészt pont ti vagytok a megbélyegzők: jó néhány olyan válasz volt ennél a kérdésnél, akiknek nincs bajuk a feketékkel, de ti bőszen lepontoztátok őket. Szinte kivétel nélkül minden ilyen válasz le lett pontozva. Akkor ki is a megbélyegző?
Normális ember elfogadja a másik ízlését. Ti nem. Én nem pontoznék le soha senkit azért, mert nem olyan az ízlése mint nekem.
Amit ti csináltok az pont olyan, hogy megkérdezi valaki, a piros vagy a fehér rózsa a kedvence, és ti piros rózsa kedvelők lepontoznátok mindenkit aki a fehéret írja.
Miért ne lehetne hasznos válasz MIND A KETTŐ?
De gondolom még mindig nem érted mi a gond az érveiddel (pontosabban azok hiányával).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!