Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, szexelnétek fekete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, szexelnétek fekete pasival?

Figyelt kérdés

2022. febr. 21. 15:47
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
2022. febr. 21. 16:18
 12/34 anonim ***** válasza:
46%
Persze, feltéve hogy beszélünk azonos nyelven.
2022. febr. 21. 16:24
 13/34 anonim ***** válasza:
46%

Nekem az vele a tapasztalatom, hogy a nők csak egy kis rétegét vonzza az ilyesmi, akik aktívan keresik ezeket a srácokat. Van egy viszonylag szűk réteg aki billegő, tehát alapvetően nem próbálná ki, de mondjuk ha tetszik neki a fazon, vagy kis alkohol volt rábeszélhető. Emelett van a nagy többség olyan 3/4 része a nőknek akit abszolút nem vonz.

Azt is megfigyeltem hogy az olyan feketék akik csak fele részben azok pl félvérek sikeresebbek mint aki 100%-ban az. Ők jobban meg tudják győzni ezeket a "billegőket".

2022. febr. 21. 17:17
 14/34 anonim ***** válasza:
15%
Igen. Alkalmi szexben volt már részem nagyon szimpatikus néger pasival nyaraláson. Vonzott, ki akartam próbálni. Izgató volt, élveztem. Máskor is szívesen benne lennék ha a személyisége is vonzó, legalább egy - két aktus erejéig.
2022. febr. 21. 20:05
 15/34 anonim ***** válasza:
69%
nem
2022. febr. 21. 20:33
 16/34 anonim ***** válasza:
21%
Igen
2022. febr. 21. 20:33
 17/34 anonim ***** válasza:
12%
Nem mert túl nagy a farkuk
2022. febr. 21. 22:57
 18/34 anonim ***** válasza:
0%

13: érdekes. Nekem meg tök más a tapasztalatom. A nők többsége szerintem meg legalább egyszer nagyon is szívesen kipróbálná.

Jó pár olyan sztár van (Denzel Washington - főleg fiatalabb korában - Idris Elba, Isaiah Washingot, Tyrese, Chadwick Boseman stb stb) akikért fehér nők százmilliói rajonganak szerte a világon és bújnának velük ágyba gondolkodás nélkül.

Az is tény ugyanakkor hogy a magyar (főleg az utóbbi 10 évben) rasszistább az átlagnál. Ez itt is elég jól megmutatkozik.

2022. febr. 22. 07:18
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
Ha bejön, simán!
2022. febr. 22. 07:18
 20/34 anonim ***** válasza:
73%

18# Ez hogy kit találsz szexuálisan vonzónak nem rasszizmus kérdése. Én pl az indiaiakat abszolút nem találom vonzónak, ettől még semmi bajom velük.

Akiket felsoroltál mind sztárok, akik a hírnevük miatt jutnak több partnerhez.

2022. febr. 22. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!