Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem az vele a tapasztalatom, hogy a nők csak egy kis rétegét vonzza az ilyesmi, akik aktívan keresik ezeket a srácokat. Van egy viszonylag szűk réteg aki billegő, tehát alapvetően nem próbálná ki, de mondjuk ha tetszik neki a fazon, vagy kis alkohol volt rábeszélhető. Emelett van a nagy többség olyan 3/4 része a nőknek akit abszolút nem vonz.
Azt is megfigyeltem hogy az olyan feketék akik csak fele részben azok pl félvérek sikeresebbek mint aki 100%-ban az. Ők jobban meg tudják győzni ezeket a "billegőket".
13: érdekes. Nekem meg tök más a tapasztalatom. A nők többsége szerintem meg legalább egyszer nagyon is szívesen kipróbálná.
Jó pár olyan sztár van (Denzel Washington - főleg fiatalabb korában - Idris Elba, Isaiah Washingot, Tyrese, Chadwick Boseman stb stb) akikért fehér nők százmilliói rajonganak szerte a világon és bújnának velük ágyba gondolkodás nélkül.
Az is tény ugyanakkor hogy a magyar (főleg az utóbbi 10 évben) rasszistább az átlagnál. Ez itt is elég jól megmutatkozik.
18# Ez hogy kit találsz szexuálisan vonzónak nem rasszizmus kérdése. Én pl az indiaiakat abszolút nem találom vonzónak, ettől még semmi bajom velük.
Akiket felsoroltál mind sztárok, akik a hírnevük miatt jutnak több partnerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!