Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhat a barátnőm ha tangás képet küldött magáról az egyik ismerősének?
Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 12:21
12/16 anonim válasza:
Megcsalt már fizikailag vagy sem tökmindegy - a szándék nagyon is megvolt/megvan benne hogy más rágerjedjen.
13/16 anonim válasza:
Vagy csak jó segge van és nem szégyelli (helyesebben büszke rá és szereti mutogatni). Én is küldtem már olyan pasinak akivel amúgy nem is akartam semmit és persze nem is lett semmi.
14/16 anonim válasza:
Nem feltétlen, lehet csak önbizalom hiányos te meg ahelyett hogy támogatnád inkább itt drámázol.. Te hős férfi 😂
16/16 lpeter87 válasza:
Volt hogy egy kűlföldi pasi ráírt a barátnőmre beszélgettek a barátnőm szólt róla. Arról is hogy a pasi nagyon rágerjedt. Kért tőle valami szexy képet erre én fotóztam le a csajom fehérneműben és együtt kűldtük el a pasi meg vissza kűldött egy videót amin ép elélvez a képekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!