Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Béna lennék kielégítésben? 21/L
A párommal 4 éve vagyunk együtt és ez idő alatt 3x sikerült kielégítenem őt szájjal, de akkor még az elején voltunk a kapcsolatunknak. (én lány vagyok ő pedig fiú).
Nagyon rosszul esik, hogy bárhogy, de tényleg BÁRMIT csinálok sehogy sem megy el. Azzal próbál "nyugtatni" , hogy nem az én hibám , hanem biztos sokat v*erte és azért nem sikerül. De én ezt valamiért képtelen vagyok elfogadni, mert ezzel csak azt érzem, hogy én vagyok a béna. Kértem őt is, hogy segítsen, hogy lenne jobb neki, az sem működött.
Valami tipp esetleg,mit kéne tennem ennek érdekében, hogy végre sikerüljön?
Na kis segítség, ha ettől nem megy el tényleg vele van baj.
Férfi péniszén a makk része a legérzékenyebb. Ott kell leginkább ingerelni. Egyik technika, ami nekem sztem kb csak pár perc és elmegyek.
Bekapod a makkot teljesen, (az gondolom megy) miközben izomból szívód(de tényleg beleadsz mindent) kicsit mozogsz rajta szájjal, de inkább bentebb kapd mint hogy ne legyen bekapva. Közben a kezeddel megfogod a farok kint lévő részét és amilyen gyorsan tudod vered neki. (Ne húzd túl hátra a bőrt, mert az fáj és akkor megint nem megy el) mikor elfáradt a szád pihenés képpen csak verd simán, de úgy akkor már, hogy a makkig is felmész kézzel.
Remélem érthető.
Na írd majd meg, hogy miként vált be.
24-es, persze mindenki más. Ez ilyen saját tapasztalat, volt ilyen csaj és ezt bírtam legrövidebb ideig.
Ami fontos ez nem a legjobb szopások közt van számomra sem. Jobban szeretem, ha a lány lassan érzékien csinálja. Úgy, hogy látom rajta, hogy ő is élvezi. De az úriembernek, az gondolom nem játszik, mert lehet talán le is lankadna közben.
Hát ez érdekes. Van egy ötletem. Gyere pipáz le, és ha eltudok menni akkor jó vagy és a pasiddal van gond. Ha rosszul csinálod akkor max2 hét alatt megtanítalak úgy szopni mint egy gép . :D
24F
Hát nézd lehet hogy nem szopsz elég jól de valószínűleg a pasid nem élvezi a szopast.
Én is rengeteget verem és én sem tudok elmenni csak nagyon nehezen. Előző barátnőmmel még el tudtam de hosszú idő volt, a mostanival kizárt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!