Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, mekkora volt a legkise...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mekkora volt a legkisebb és a legnagyobb pénisz, amivel valaha dolgotok volt?

Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 08:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Nem ránézésre... Megbeszéljük basszus :))
2022. febr. 21. 10:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Kb 10 és 22 cm
2022. febr. 21. 14:34
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
#10-es azé az bebaszna ha 50kgwcsajom 60 kg lenne 😂 😂 😂 azé csak észre veszed hogy üres a kezed vagy lóg benne 1-1 zsugor víz 🙆🏻‍♂️ és még te kételkedaz 🤦🏻‍♂️ 1-2 cm-t lehet tévedni nyilván ahogy 1-2 kg-t is de a 15 centire nem mondod hogy 19 🤷🏻‍♂️ legalábbis ettől még a nők is értelmesebbek 🤞🏻
2022. febr. 21. 14:59
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

#13: jaj Istenem.... tényleg lehet valaki ennyi értetlen? :)

Olvasni sem tudsz? :)

Nem azt írtam hogy a 15-re mondja valaki hogy 19, fuss neki még egyszer ha ennyire nem megy az értő olvasás.

És bizony, simán lehet tévedni valakinél 10 kg-t, annyit számít a csontozat és hogy zsírból vagy izomból van valakin több stb.

Engem nem zavar, ha valaki buta, de minek reklámozni?

2022. febr. 21. 15:02
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Fogatam, emeltem tartottam már annyit az asszonyt hogy tudom viszonyítani... Ugyan így a f@szt sem csak nézik hanem megfogják bekapják stb... Úgyhogy ki mit reklámoz inkább hallgass és csak csendben olvass hülye gyerek....

Értettem azt írtad a 17 lehet 15 viszont 19 is.. De azt már csak tudod hogy 15 vagy 19 épp kilóg a markodból vagy még kényelmesen be is lehet kapni... Elhiszem hogy neked mikropeniszed van de ne gyere nekem itt hárítani a hülyeséggel

2022. febr. 21. 15:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Fogtam*
2022. febr. 21. 15:14
 17/19 anonim ***** válasza:
7%

#15: 'A stílus maga az ember". Bemutatkoztál. :)

Már hiába próbálkozol ebből már nem jössz ki jól. :)

És nincs mikropéniszem, sőt semmilyen nincs, mert nő vagyok. (Nekünk szólt a kérdés, csak ti kisfarkúak beletrollkodtok).

És fogalmam sincs melyik pasimnak hány centis volt, mert a centinek semmi jelentősége. De ezt már mások is leírták, kifejtették, de hiába, képtelen vagy felfogni a tényeket, csak a terelés megy neked. :)

2022. febr. 21. 15:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Oké nyertél rutin király, viszlát 🤝
2022. febr. 21. 15:20
 19/19 anonim ***** válasza:
30%

Istenem, tényleg ennyi sötét pasi van itt a gyakorin?

Az egy dolog, hogy beleszólnak egy csajoknak szóló kérdésbe, bár nincsenek megszólítva, de ok ez még beleférne.

De hogy ennyire eszetlenül, bután, érvek nélkül, folyamatosan értetlenül terelve még ő szól be és sértegeti a nőket, az elég durva.

Aztán jönnek majd a kérdések hogy jaj istenem miért ilyen szemetek a nők, miért nem kellek senkinek, stb. Pedig csak meg kell nézni hogy viselkedik, és minden világossá válik. :)

2022. febr. 22. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!