Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mekkora volt a legkisebb és a legnagyobb pénisz, amivel valaha dolgotok volt?
#13: jaj Istenem.... tényleg lehet valaki ennyi értetlen? :)
Olvasni sem tudsz? :)
Nem azt írtam hogy a 15-re mondja valaki hogy 19, fuss neki még egyszer ha ennyire nem megy az értő olvasás.
És bizony, simán lehet tévedni valakinél 10 kg-t, annyit számít a csontozat és hogy zsírból vagy izomból van valakin több stb.
Engem nem zavar, ha valaki buta, de minek reklámozni?
Fogatam, emeltem tartottam már annyit az asszonyt hogy tudom viszonyítani... Ugyan így a f@szt sem csak nézik hanem megfogják bekapják stb... Úgyhogy ki mit reklámoz inkább hallgass és csak csendben olvass hülye gyerek....
Értettem azt írtad a 17 lehet 15 viszont 19 is.. De azt már csak tudod hogy 15 vagy 19 épp kilóg a markodból vagy még kényelmesen be is lehet kapni... Elhiszem hogy neked mikropeniszed van de ne gyere nekem itt hárítani a hülyeséggel
#15: 'A stílus maga az ember". Bemutatkoztál. :)
Már hiába próbálkozol ebből már nem jössz ki jól. :)
És nincs mikropéniszem, sőt semmilyen nincs, mert nő vagyok. (Nekünk szólt a kérdés, csak ti kisfarkúak beletrollkodtok).
És fogalmam sincs melyik pasimnak hány centis volt, mert a centinek semmi jelentősége. De ezt már mások is leírták, kifejtették, de hiába, képtelen vagy felfogni a tényeket, csak a terelés megy neked. :)
Istenem, tényleg ennyi sötét pasi van itt a gyakorin?
Az egy dolog, hogy beleszólnak egy csajoknak szóló kérdésbe, bár nincsenek megszólítva, de ok ez még beleférne.
De hogy ennyire eszetlenül, bután, érvek nélkül, folyamatosan értetlenül terelve még ő szól be és sértegeti a nőket, az elég durva.
Aztán jönnek majd a kérdések hogy jaj istenem miért ilyen szemetek a nők, miért nem kellek senkinek, stb. Pedig csak meg kell nézni hogy viselkedik, és minden világossá válik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!