Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mekkora volt a legnagyobb illetve a legkisebb pénisz amihez volt köze?
Kezdem én
Az exférjemé volt a legnagyobb 19cm
(lemértem)
És a legkisebb olyan 11cm körül lehetett egy sráccal anno
43/N
1-es
Van párom..
És amugyis csak kíváncsi vagyok, de privátba sem válaszolgatok
25 legnagyobb
Kb 9cm a legkisebb (vagyis vele nem volt semmi,mert mákos voltam és mikor megláttam kiröhögtem)
7es nem is inkább a hossza,hanem a vastagsága volt durva..(persze a hossza is)
Eleinte nagyon feszített és fájt, de majdnem 10 évig voltunk együtt annyi idő elég volt,hogy "megszokjam"..
Jobban szeretem, ha átlagos a méret olyan 15-17cm
8,5 a legkisebb (adat tőle).
24/6 a legnagyobb.
A kis fütyihez előzetesen nem sok jót fűztem, de én nem vagyok az, aki totál felizgulva hazaküld emiatt egy meztelenre vetkőzött, szintén beindult pasit, úgy voltam vele, inkább próbáljuk meg, mint hogy semmi se legyen, legfeljebb kapok egy klassz nyalást. De tévedtem, úgy telibetalálta a g pontomat vele, hogy kiabálva sorozatélveztem. A nagy gazdájával viszont 8 hónap után feladtam, mert borzasztó szenvedés volt vele a szex, ami különösen szar, ha amúgy érzelmileg, emberileg minden klappol. Ezért is volt nagy megpróbáltatás szakítani vele.
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!