Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom azt, hogy a világ egyik legnagyobb igazságtalansága az, hogy a férfiaknak különböző a péniszmérete?
De a mellméret nem befolyásolja az élvezetet.
Jah...mondasz valamit kérdező.
De más egy kis mell, mint egy kis farok, a mellett lehet nagyobbitani, illetve lehet kompenzálni, egy jó popsi, egy szép arc, szem, haj...férfi hova és mit kompenzáljon? Oké nyalja ki, ujazza meg a nőt, hogy élvezzen el...de ettől függetlenül még mindig 14 centis marad a farka.
Ettől függetlenül a nőt kis mellel, seggel jobban elfogadjak a férfiak, mint egy kis farkú férfit egy a nők.
Vannak pasik akiknek kifejezetten a kis mell, kis segg jön be, én még nem találkoztam gyakorin kívül olyan nővel akinek elég lett volna egy 12-15 centis farok.
Szóval igen, igazságtalan az élet, én meg hálát adok istennek, hogy 17 centit adott nekem, bár sokat nem érek vele.
Nekem 14 cm a farkam, ez nem esett jól. 😂
A magasság különbség is az, így van. De abba nem panaszkodok mert hálisten 180 cm megvagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!