Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik szex közben csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik szex közben csak csikló izgatással juttok el a csúcsra, hogy történik ez?

Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 11:11
A kérdező szavazást indított:
Behatolás közben eszközzel
Behatolás közben magad izgatod
Behatolás közben a párod izgatja
Behatolás előtt a párod kielégít
Behatolás után a párod kielégít
24 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Az utolsót leszámítva mind előfordul.
2022. febr. 20. 11:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában én magamnak,ha olyan a póz,hogy hozzáférek.
2022. febr. 20. 11:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Behatolás előtt kinyal.
2022. febr. 20. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szexelünk, akkor nem magamnak izgatom, azt egyedül is meg tudom csinálni. Párom se magának veri ki szex közben, szóval érted. Vagy nyal szex előtt/közben, vagy a kezével megoldja.
2022. febr. 20. 11:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bénázunk kicsit, ha előtte kinyal, én úgy elmegyek, hogy nem esik már utána olyan jól , ha berakja. Közben meg nekem nem jó, ahogy csinálja, tök béna kézzel... :D
2022. febr. 20. 11:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak legnagyobb része béna kézzel, úgy dörgöli, mintha az élete múlna rajta. Mutasd meg neki, hogy magadnak hogy csinálod, a mozdulatokat, erősséget. Azért ajánlottam előtte vagy közben, mert nekem meg pont akkor élvezetesebb a behatolás, ha már előtte elmentem csiklóval, hát, nem vagyunk egyformák. (4es voltam)
2022. febr. 20. 11:36
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Maajd én dugás közben majd még ujjazni is fogom, hogyne, majd ha bmw helyett ladával járok
2022. febr. 20. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik előfordul, illetve ha én vagyok felül, ki tapasztaltuk, hogy bizonyos szögben el tudok menni, ha én irányítok. Ha kézzel izgat, néha nem érzékeli, hogy durva, akkor szólok, hogy finomabban, ha nyelvvel izgat, akkor pedig mindig mondom, mikor eltalálja, hogy most jó, így folytasd. Kell szólni, különben honnan tudná, hogy most éppen mire vágyok?
2022. febr. 20. 15:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, természetesen mondom neki, hogy hogy jó, az orálisnál ez tökéletesen működik, de a kezével akkor sem esik jól. Hatalmas ügyetlen keze van, a bőre sokszor száraz, túl erős minden érintése egyébként is. Már sokszor az is kellemetlen, ha csak az arcomat simogatja, ezen nem hiszem, hogy tud változtatni. :D (Így szeretem ahogy van)
2022. febr. 20. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!