Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol találok olyan férfit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan férfit akivel kipróbálhatnám a BDSM-et?

Figyelt kérdés

2022. febr. 20. 00:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Bárhol, de ezeknek fele nem is ért a témához, csak valami bántalmazó gyökér.
2022. febr. 20. 08:07
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
Pl itt
2022. febr. 20. 08:34
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz tematikusan keresni, bár ott a pixie, nem biztos, hogy a legjobb platform. Ha célirányos vagy, akkor keress BDSM rendezvényeket és ott tudsz ismerkedni, vagy pedig hagymányos társkereső oldalon, és amikor beszélgettek a szexről hozd fel a témát. Ha nyitott rá, és tudja, hogy miről van szó, és úgy áll hozzá, ahogy neked is tetszik, akkor jó, ha nem, akkor keresgetsz tovább.

Érdemes lehet itt is olvasgatnod, és ha van olyan domináns hozzászólás, ami szimpatikus megkeresheted privátban, hátha tud segíteni, bár azt tudni kell, hogy a gyakorikerdesek.hu nem egy társkereső, főleg, hogy név és arc nélküli, de egy próbát nekem lehet megérne.

2022. febr. 20. 08:36
 14/19 anonim ***** válasza:
69%

Én sosem ismerkedtem a pixie-n. Nincs is regem.

Mégis megtaláltak a sub lányok, ahogy én is kiszúrom bárhol a társaságból, ki az aki kapható ilyenekre.

Azt tanácsolom, járj ugyanúgy szórakozni, sportolni, stb. Csak figyelj jobban, és meg fogod látni, ki az akivel hasonló az érdeklődési köröd.

2022. febr. 20. 15:22
 15/19 anonim ***** válasza:
45%
Vannak kifejezetten BDSM bulik is, ahol mindig 10szer több a pasi mint a csaj, szóval komolyan nem értem, hol nehézség ez egy csajnak...
2022. febr. 20. 16:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben járok, jó ideje próbálok találni valakit, akivel kipróbálhatnám, de még nem jött össze, nem olyan könnyű, mint ahogy néhányan leírták szerintem.

Sok sikert!

18L

2022. febr. 27. 20:03
 17/19 anonim ***** válasza:
25%
Én bármit bevállalok -nő-nek megalázható, megbélyegezhető lepisilhető vagyok szivesen küldök bárkinek arcképes meztelen képet magamról
2022. márc. 3. 12:55
 18/19 anonim ***** válasza:
20%
Jaj. Jöhet.
2022. márc. 3. 14:17
 19/19 anonim ***** válasza:
14%
Na, sikerült választani a jelentkezők közül? 🤔
2022. márc. 5. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!