Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan férfit akivel kipróbálhatnám a BDSM-et?
Nehéz tematikusan keresni, bár ott a pixie, nem biztos, hogy a legjobb platform. Ha célirányos vagy, akkor keress BDSM rendezvényeket és ott tudsz ismerkedni, vagy pedig hagymányos társkereső oldalon, és amikor beszélgettek a szexről hozd fel a témát. Ha nyitott rá, és tudja, hogy miről van szó, és úgy áll hozzá, ahogy neked is tetszik, akkor jó, ha nem, akkor keresgetsz tovább.
Érdemes lehet itt is olvasgatnod, és ha van olyan domináns hozzászólás, ami szimpatikus megkeresheted privátban, hátha tud segíteni, bár azt tudni kell, hogy a gyakorikerdesek.hu nem egy társkereső, főleg, hogy név és arc nélküli, de egy próbát nekem lehet megérne.
Én sosem ismerkedtem a pixie-n. Nincs is regem.
Mégis megtaláltak a sub lányok, ahogy én is kiszúrom bárhol a társaságból, ki az aki kapható ilyenekre.
Azt tanácsolom, járj ugyanúgy szórakozni, sportolni, stb. Csak figyelj jobban, és meg fogod látni, ki az akivel hasonló az érdeklődési köröd.
Én is hasonló cipőben járok, jó ideje próbálok találni valakit, akivel kipróbálhatnám, de még nem jött össze, nem olyan könnyű, mint ahogy néhányan leírták szerintem.
Sok sikert!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!