Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akiknek a szex a legfontosabb egy kapcsolatban, mit nyújtanak az életben?
#1 A legtöbb nő idióta. 🤔 Hogy lehet valaki egyszerre simp és incel?
#2 tehát ha jó a szex, mert fontos a pasinak hogy jó legyen, akkor az biztos, hogy egy asszonyverő rohadék? Én nő vagyok, a szex szerintem is fontos része a kapcsolatnak, de nincs igényem erre a szarra.
Kérdező: A szex a nőknek is fontos, főleg, ha jó is. Attól, hogy egy férfinál központi téma, még lehet az a férfi, figyelmes, szerethető, odaadó, gondoskodó, intelligens, férfias. Inkább nőknek kellene feltenned a kérdést, hogy mit kaphatnak még a szexen kívül a párjuktól, ami számukra fontos. Minden nőnek más am.
Sz*rt sem?😂😂
Egyénfüggő amúgy erősen a dolog…
Lojalitassal, megértéssel, bizalommal és erős érzelmekkel kötöm magamhoz a nőket. Olyat adok érzelmileg nekik amit mástól nem kapnak meg, talán ez az egy képességgem van. A szexben is remekelek, ha vevő rá a párom. Illetve extrán jóképű srác vagyok, az egyetlen ok, hogy én valaha is nő közelébe tudtam kerülni, az a jokepusegemnek volt köszönhető, de szrt sem érek vele, hiába jól nézek ki, jó a stílusom, jó a ruha, az arc, a kiállás, erős érzelmek, minden percem rájuk aldozom....pár hónapnál tovább nem maradnak meg mellettem....valamiért ezt az erős érzelmet, szeretetet, szerelmet csak nagyon rövid ideig tudom fent tartani úgy, hogy ne tekerjem be magam, beviszem saját magam az erdőbe és egy kedves, megertő, jóképű srácbol lesz egy hülye proli fsz.
A szex szamomra nagyon fontos, kell, hogy jó legyen, kell, hogy tabu nélküli legyen, különben agyalni kezdek, bár agyalassal is megyek bele kapcsolatokba.
Nem tudom, hülye helyzet, mindig én akarok lenni a lány életében a legjobb mind szexben, mind érzelemben is. (talán ezért is adtam ki magam nőnek és írtam rá a barátnőim exeire, hogy kiderítsem, hogy nekik mekkora a farkuk, és ha kisebb volt mind nekem, akkor a kapcsolat akár másfél évig és kitartott, ha nagyobb volt neki, max pár hét alatt kivegeztem a kapcsolatot) Nem szeretek veszeteni, atombiztos kapcsolatot építek ki, a szex is hihetetlen jó....aztán pár hét alatt lerombolom.
Sehogy sem vagyok jó, mert anyagilag is megtolom a dolgot, hogy abban is én legyek az első, ajándékok meg minden szrt bedobok.
A jópár éve csajozok, most fogtam ki egy olyan lányt akiben emberemre találtam, vele nincs kb szex és érdekes...úgy ahogy van leszarom, hogy kik voltak neki stb, nem is jön be....na mindegy...van ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!