Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, osztottatok már meg pasit barátnőtökkel?
Figyelt kérdés
Akár alkalmi pasit, vagy kapcsolatba esetleg vontatok e be harmadiknak egy másik lányt?2022. febr. 19. 15:23
12/17 anonim válasza:
17 evesen de az anyukammal osztoztunk egy kukin! csak cumikaltuk!
-(azota is sokszor egyutt cumizunk kukit)
mindketten sz.opos qrvak vagyunk
erzsike
NEM KEREK PRIVIT PASIKTOL!!!!!!!!!
13/17 anonim válasza:
Nem és nem is fogom. Nem érdekel, hogy más mit csinál, de nekem ez nem fér bele. Vannak határok és ez már régen azon túl van,ez az én véleményem, szóval ha valaki másnak ez belefér,akkor hajrá!
14/17 anonim válasza:
Sok pasi szereti, ha a farka is, és a nyelve is punciba van.
Volt egy ilyen paskóm, így aztán sokszor bevontuk a barátnőmet is.
15/17 anonim válasza:
nagyon sok asika imadja ha ket lany cumizza felvaltva egymas szajaba adva!
sokkal jobb ha ketten szopikljuk mint egyedul en! es en igazan nem vagyok se irigy se onzo ezen a teren!! imadom nezni is ahogyan egy masik szaj cumizza! izgi nagyon..........de imadom azt is ha az en szajamat nezi hogy en hogyan cumizom a kukit!!*
erzsike
17/17 anonim válasza:
Szexpartnert igen. Kapcsolatban nem csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!