Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha a barátnőtök kérné mehetne a pisis játék?
Figyelt kérdés
Például szeretné ha szájába meg a popsijába pisilnél. Elitélnéd ezért vagy megtennéd neki? Hogy lehet ez szolidan felhozni?2022. febr. 18. 10:26
1/23 anonim válasza:
engem is izgat, általában én hoztam fel a partnereknek
szerencsére elég sokat megéltem, még extrémebb dolgokat is
ha ilyen barátnőt fognék ki az tetszene
2/23 anonim válasza:
Szájába minden további nélkül. Popsiba kicsit fura lenne, de ha ezt akarja, miért ne.
Te ismered, mennyire bevállalós úgy általában. Lehet egy egyszerű, nyílt kérdés is.
3/23 anonim válasza:
Nem hoz igazán lázba,fordítva annál inkább.
4/23 anonim válasza:
Naná hogy megtenném ha izgatja !!
6/23 anonim válasza:
Nálunk oda-vissza megy a pisi ugyanúgy mint az orál vagy bármi más.
7/23 anonim válasza:
Nekem ez too much.
Bármi mást csinálok a pisi-kakin kívül.
8/23 anonim válasza:
izgi. Én szeretem ha lepisil a pasim, szex közben is, utána is.
Ő is szokta kérni hogy pisiljek rá.
10/23 anonim válasza:
Régi vágyamat teljesítené a kéréssel. Sajnos őt nem izgatja az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!