Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők/Férfiak! Nektek milyen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Férfiak! Nektek milyen a jó szex? Illetve mikor mondjátok,hogy valakivel jó? Mik azok a dolgok,amiknek feltétlenül meg kell lenniük egy jó szexhez?

Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 06:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Számomra vonzó, karizmatikus, határozott pasi, egy nyugodt helyszín, jó illatok, és egy olyan szex, ami után nem tudok lábra állni, annyira jó volt.
2022. febr. 19. 06:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Fontos az hogy figyelmes legyen a férfi, odaadó, egyezzenek az igényeink, ugyanarra vágyjunk, ismerjük egymás testét, ki mit szeret, mit nem szeret, az erogén zónákat. Én igénylem a hosszú, izgató előjátékot. A szex vad, szenvedélyes, tudja mit csinál, nem úgy bánik közben velem mint egy hímestojással. Fontos a tempó, ritmus, ne legyen gyorstüzelő, méretileg ne legyen extra szélsőséges a mérete.
2022. febr. 19. 07:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy nővel vagyok, a legfontosabb, hogy legyen szenvedélyes, látszódjon rajta, hogy kíván, és élvezi az együttlétet. Mikor látom, hogy egy csaj mennyire kívánja az elején, és remeg a teste, meg minden, akkor én is élvezettel csókolgatom végig az egész testét, és annyi előjáték meg petting lehet szex előtt, amennyit csak akar. Ha meg felveszi az unott, tengeri csillag pózt, attól nekem se lesz kedvem.

Szex közben ugyanígy, nem muszáj nagyon aktív legyen, mert szeretek én irányítani, de adjon visszajelzéseket. Ne legyenek irreális elvárásai, gondolok itt az időtartamra főleg. Voltam szerencsére ilyen nőkkel (is), és olyankor én is mindig jobban teljesítek, ha látom, mennyire jó nekik is, és érdekes, olyankor az orgazmus is mindig összejött nekik is. 25f

2022. febr. 19. 08:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogy milyen? Dinamikus, fárasztó, hosszú. Mint egy edzés.😂
2022. febr. 19. 13:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!