Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Azt hiszem undorodom a férjemtől, nem akarok vele lefeküdni. Tönkre fog menni a házasságom?
Figyelt kérdés
20 éve vagyunk együtt, az elején természetesen minden csodálatos volt, nem zavart, hogy például ritkán mos fogat. Mostanra viszont már alig maradt foga, mind kihullott, mert fogorvoshoz nem szeret járni. Gondolom a fogproblémái miatt gyakran kellemetlen a lehellete,egyszerűen nem tudom megkívánni. Egyébként szex is csak akkor van, ha én kezdeményezek, részéről 0 az előjáték. Nagyon szeretem Őt, mégis néha azt érzem, hogy undorodom tőle.2022. febr. 18. 18:25
11/13 anonim válasza:
Zsák a foltját nem véletlen tart év tizedek óta 😂 😂
13/13 anonim válasza:
20 év után mit szexelnél te az uraddal, hagyjuk már. A férjedet a megyei focis hírek jobban felizgatják mint a te látványod ennyi idő után. Esetleg évente egyszer vagy kétszer ha rádfordul, akkor meg csak kibírod azt a pár lökést visszatartott levegővel hogy ne hányjál be közben. Semmi extra nincs ebben, asszonysors, ez vár a mai fiatal párokra is x idő múlva, csak ugye erről nem igazán divat beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!