Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az, akinek nem áll fel, nem tudja kielégíteni a barátnőjét és emiatt a lányt alázza meg?
Elég szánalmas hozzáállás a pasi részéről.
Amúgy lehet hogyha lenne egy érzéki estéd egy pasival akkor helyre jönnél. Én is sok ilyen csajjal voltam. Isteni volt mindegyik éjszaka. Mindenki megkapta a törődést és az önbizalmat ami hiányzott.
Ne ezen mérd le magad! Főleg ha tudod hogy mi a helyzet!
Egy potens férfi simán kihoz bármit egy estéből egy olyan nővel is aki rossz az ágyban. Én is voltam ilyen csajjal. Egyszerűen botrányos volt. Főleg amikor a legintimebb és legkitárulkozóbb pillanatban annyira zavarban volt hogy hangosan pofán röhögött.... A farkamnak meg csak az oldalát nyalogatta. Be se kapta mert hogy nem szereti ha van valami a szájában. Azthitte hogy el lehet menni attól ha az oldalát nyalogatja... De mindez ellenére volt szex egész este. Persze elég felemás volt de részemről nem volt probléma. Mai fejjel persze egy csomó más dolgot is csináltam volna vele. Mármint az ágyban. A rossz és az élvezhetetlen az két különálló bár rokon dolog. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!