Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ébredtél már arra, hogy a párod izgat téged/vagy előfordult már, hogy te izgattad a párodat? Mi ilyenkor a reakciód, szex lesz belőle vagy inkább neheztelsz, hogy minek ébreszt fel ezzel?
Figyelt kérdés
2022. febr. 17. 13:18
1/26 anonim válasza:
Volt ilyen, hogy a párom izgatással ébresztett. Én inkább nehezteltem. 31F
2/26 anonim válasza:
Sokszor mondtam a barátnőmnek, hogy egyszer keltsen azzal, hogy bekapja a farkam. Egyik reggel el is kezdett lefelé menni de én még azelőtt felébredtem, hogy bekapta volna, és reflex szerűen mondtam neki, hogy most ne, álmos vagyok. És oldalra fordultam, hogy aludjak tovább. Nagyon nem örült neki. Azóta tudom, hogy nem vágyom erre, és csak akkor akarok szexet ha teljesen éber vagyok és nem álmos :D
3/26 anonim válasza:
Sokszor keltjük egymást ilyennel, de szerencsére utána könnyen visszaalszunk. Szerintem azok a legjobb szeretkezések, mert álmosan kevésbé vagyok szégyenlős.
4/26 anonim válasza:
Mivel partnerem nincs, így csak annyit tudok mondani, hogy ébredtem már arra, hogy a bugyimban volt a kezem
És igen…. Maszti lett belőle 😜
5/26 anonim válasza:
Igen van hogy arra ébredek szeretömmel hogy a reggeli merevedésem szájába ,persze utána vagy punciba vagy popsiba folytatjuk!
6/26 anonim válasza:
Igen ebresztettem mar a igy a parom amikor volt. Meztelen aludtunk es reggel meg puha allapotban volt bekaptam neki. Es mar elkezdett kemenyedni mire felebredt es felfogta h mi tortenik. Szamomra iz izgato volt mert mas esetben mire odajutunk az oralhoz mar kokemey neki. Nagyon jo erzes volt h a szamban kemenyedett neki. 25L
7/26 anonim válasza:
Volt ilyen mindkét részről. Mindig szex lett belőle.
8/26 anonim válasza:
Van rendszeresen ilyen is olyan is. Van, hogy csak orál végig, és van, hogy szex van belőle. Helyzet és hangulatfüggő.
9/26 anonim válasza:
Rendszeres de általában botrányos is akkor is ha én csinálom meg akkor is ha én aludnék még.. Hülyén vagyunk össze rakva mi emberek.. Semmi se jó soha
10/26 anonim válasza:
Mindig szeretkezés, aktus lett belőle, bármelyikünk is kezdeményezett így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!