Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondhatnám meg a barátomnak finoman, hogy gerjedek a fojtogatásra szex közben?
"Sanyi, gerjedek a fojtogatásra szex közben."
Kb pont így.
#6 mert nem a kertben astad el igaz? 🤣 Na de viccet félre téve én például sohasem kérdezek meg senkit az ágyban semmiről. Mivel elég sok mindent kiprobaltam életemben, két dolog szerint elek. Az egyik, hogy jobb elnézést, mint engedélyt kérni. A másik pedig, és ez az egyik alap, HOGY FIGYELEM a másik testet és reakcióit. Ha valami nem jó leallok és választok mást. Ez az utóbbi szerintem a szexuális inteligencia egyik alapja.
Egyébként nagyon sok nőt izgat az enyhe folytogatas. És sokakat a durvább is.
#7nél a pont!
De ja, tényleg csak vezesd oda a kezét, célzásnak. Vagy keress egy filmet, amiben van ilyen jelenet, és mond rá, hogy huuu ezt lehet kipróbálnám.
De komolyan, ilyen szellemi szinten tobzódik az emberiség?
Fel se merül valakiben egy ilyen esetnél hogy "hmm, megkérem a páromat hogy nem akarja-e megtenni".. nem, helyette: "hmm, mit csináljak? azthiszem felmegyek a gyakorikérdésekre, és megírom, ott majd megoldódik a problémám biztosan!"
megérdemelné az emberiség hogy kihaljon, nagyon gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!