Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan mondhatnám meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondhatnám meg a barátomnak finoman, hogy gerjedek a fojtogatásra szex közben?

Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 23:48
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Fogd meg a kezét és vezesd a nyakadra szex közben amikor szeretnéd ha csinálná. Esetleg előtte simogasd végig a nyakad és környékét és markolj rá, hátha ebből veszi a lapot rávezetés nélkül is.
2022. febr. 16. 23:54
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

"Sanyi, gerjedek a fojtogatásra szex közben."

Kb pont így.

2022. febr. 16. 23:55
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
More, hun a kötél?
2022. febr. 17. 00:06
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha magától nem csinálja akkor valószínűleg az ilyet nem élvezi, különben természetesen jönne. Miből gondolom? Egy exem mondta hogy élvezi durvábban és persze én mondtam, hogy helyes én is. Aztán amikor odakerült a sor, második menetben még ő mondta hogy fojtogassam, mert fogalmam sincs mi a durva ezen kívül, és még erről is megfelejtkeztem, annyira természetellenes volt csinálni.
2022. febr. 17. 00:28
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
nem te vagy a legélesebb kés a fiókban az már biztos!
2022. febr. 17. 00:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeretném ha fognád a nyakam szex közben és ha ez megvan akkor már csak az erősséget kell megbeszélni, de ha kicsit tájékozottabb akkor úgyis tudni fogja mit akarsz kihozni a dologból velem is volt már ilyen hogy az egyik csaj mondta hogy izgatja és meg is kapta sajnos el is kellett ásnom a kertben 🤣 (természetesen az utóbbi csak vicc volt) de éreztem is rajta hogy tetszett neki 😀
2022. febr. 17. 07:44
 7/10 Mkdir ***** válasza:
100%

#6 mert nem a kertben astad el igaz? 🤣 Na de viccet félre téve én például sohasem kérdezek meg senkit az ágyban semmiről. Mivel elég sok mindent kiprobaltam életemben, két dolog szerint elek. Az egyik, hogy jobb elnézést, mint engedélyt kérni. A másik pedig, és ez az egyik alap, HOGY FIGYELEM a másik testet és reakcióit. Ha valami nem jó leallok és választok mást. Ez az utóbbi szerintem a szexuális inteligencia egyik alapja.

Egyébként nagyon sok nőt izgat az enyhe folytogatas. És sokakat a durvább is.

2022. febr. 17. 08:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Vezesd oda a kezét.
2022. febr. 17. 08:27
 9/10 anonim ***** válasza:

#7nél a pont!

De ja, tényleg csak vezesd oda a kezét, célzásnak. Vagy keress egy filmet, amiben van ilyen jelenet, és mond rá, hogy huuu ezt lehet kipróbálnám.

2022. febr. 17. 22:44
 10/10 anonim ***** válasza:
35%

De komolyan, ilyen szellemi szinten tobzódik az emberiség?

Fel se merül valakiben egy ilyen esetnél hogy "hmm, megkérem a páromat hogy nem akarja-e megtenni".. nem, helyette: "hmm, mit csináljak? azthiszem felmegyek a gyakorikérdésekre, és megírom, ott majd megoldódik a problémám biztosan!"

megérdemelné az emberiség hogy kihaljon, nagyon gyorsan.

2022. febr. 18. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!