Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fel a kezeket akik oda vannak a domináns srácokért?!
Figyelt kérdés
Én imádom őket.
Talán ezért is fétisem a fojtogatás.
Részleteket is kérek!
2020. aug. 1. 22:51
2/14 anonim válasza:
Kikötözött már a pasim és izomból elfenekelt majd megtömött és imádtam! 20L
3/14 anonim válasza:
Alig várom, hogy az uram esténként szájon vágjon.😁
7/14 anonim válasza:
Imádom ha a pasim domináns és közepesen durván megver és elfenekel.
8/14 anonim válasza:
Úgy vagy te nő mint én asztronauta, s gondolom még véletlenül sem azért írtad ki hogy egyből privivel bombázz mindenkit 😁
Rossz a kiindulás, már alapból bebuktad a "dominánságot" ha puncsolva akarsz valamit.
Fojtogatás... na barátom az meg végképp nem amatőröknek való! Akinek van egy csepp esze az nem csinál légzéskontrollt ha nem rendelkezik a dom min. 10-15 éves BDSM tapasztalattal. Kötözés, spanking - okés, csináld, nem lesz bajod ha amatőrbe futsz bele, de légzéskontrollt ne!
9/14 anonim válasza:
Mi is gyakran verekszünk. Főleg, fizetés előtt.😁 N
10/14 anonim válasza:
Látom a média megtette hatását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!