Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nemzetiségű csajokat legkönyebb rávenni az alkalmi szexre?
Cseh, német, magyar, orosz, svéd, dán, angol, francia.
Nálam ez a tapasztalati sorrend.
Termeszetesen az osszes valaszolo tapasztalatlan. Messze a legkonnyebb a csóróbb dk-ázsiai lányokkal, konkrétan philippines, indonezia, annyi barna cukorkát fogyasztasz amennyit csak a farkad bir. A rekordom 2 nap alatt 6 csinos lány, mindegyikkel aznap kezdtem chatelni amikor taliztunk es dugtunk is.
Ehhez kepest Europaban jo esellyel all in egy csajt megfuzol naponta, netrol meg legalabb 1 hetig tenni kell a szépet, stb. Voltam mar par europai lannyal innen onnan, nincs lenyegi elteres a magyarhoz kepest randi es szexkulturaban.
#13:
Hát igen. De ott megvan a rizikója, hogy 6/3 shemale volt.😂😂
Hollandok, skadinávok, talán dél-amerikaiak, de velük nincs tapasztalatom (bár egyszer egy mexikói csajjal smároltam kb. 4 mondat után).
Szerintem mi kelet-európiak azoknak vagyunk egzotikumok, különlegességek, akik távol állnak tőlünk. Ha ez pluszban az társul, hogy az országukban nem tabu a szex, akkor van esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!