Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bunkó vagyok akkor ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó vagyok akkor ha egy kedves, normális fiút elutaítottam?

Figyelt kérdés

Rendes nagyon, főleg hogy látszik rajta hogy komoly kapcsolatot is szeretne, de túl rendes nekem ő. Pedig külsőre nagyon-nagyon tetszik, de a viselkedése túl aranyos.

Másabb típusú fiúk jönnek be, de egy kicsit rossz érzés mert eddig mindig a nyomulós, bunkó fiúkat utasítottam el, ő pedig udvariasan közeledett és én meg megbántottam.

Lehet később bánni fogom, de most jó döntésnek érzem.

2022. febr. 16. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Nem bunkóság, csak tapintatlanság, illetve a későbbi rossz döntésekkor emlékezned kell erre, hogy most mit tettél.

Bunkó akkor lettél volna, ha megsérted.

De mi köze ennek a heteroszexualitáshoz? Ez inkább párkapcsolati kérdés.

2022. febr. 16. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha 10 pasi udvarolna neked akkor bunkó lennél mert 9-et elutasítasz? Ha udvariasan, normálisan tetted akkor nem vagy bunkó. Inkább minthogy tessék-lássék, félszívvel belemenj valamibe amiben nem tudsz feloldódni, nem érzed a vonzódást.
2022. febr. 16. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
Csak válogatós vagy. Ez a később bánni fogom, ez meg ne idegesítsen. Nagyon sok mindent el fogunk hibázni az életben, amiket bánni fogunk, akár sokkal fontosabb dolgokat is.
2022. febr. 16. 22:08
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
A 14 éveseknel ez teljesen normális, semmi probléma nincs ebben.
2022. febr. 16. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Egy ilyen felkérés nem kötelező, nemde? Akkor?
2022. febr. 16. 22:14
 6/8 Missi_Key ***** válasza:
81%
miért lennél bunkó? nem vagy te krva hogy mindenkivel le kelljen feküdnöd aki megkérdezi..
2022. febr. 17. 01:44
 7/8 anonim ***** válasza:
25%

Ajaj, még nagyon fiatal vagy, igaz?

Nem az a helyes megfogalmazás, hogy bunkó vagy. Inkább az van, hogy valójában nem értékeled azt, amit amúgy alapvetően értékesnek tartasz.

Nem vagy bunkó, mert ha nem kell ő neked, jobb is neki nélküled, remélhetőleg talál majd egy olyan lányt, aki értékelni fogja őt, akinek az ő sármja vonzó lesz, hogy nemcsak egy jó pasi, de még nagy a szíve is...

Csak ez olyan gáz azért... Ha nem talál, vagy ha majd sorozatban a fejéhez vágják a nők, hogy milyen figyelmes, gondoskodó, akkor talán ő is olyan önzővé, érzéketlen bunkóvá válik, mint az a sok férfi, akik bánatot okoznak a nőknek.

Gondold el, ha lenne egy kisfiad, hogy nevelnéd? legyen tisztelettudó, udvarias, vigyázzon a lányokra, vagy egy nárcisztikus seggfejnek nevelnéd?

Igen, izgatónak izgató egy kemény, macsós, vad férfi, sokszor, de párnak, hosszú távra, házasságban már nem az... És egy túl udvarias, kedves, "nyuszis" férfi sem az, igaz...

Azért egy finom, de sótlan ételt még mindig könnyebb befűszerezni, mint egy elsőzottat ehetővé tenni.

2022. febr. 17. 09:29
 8/8 anonim ***** válasza:
58%

Nem voltál bunkó!Jól tetted!Mert csak rabolnátok egymás idejét!Neked nem való a rendes srác.Te szeretsz szenvedni,meg szereted ha parancsolnak neked.Szereted a bizonytalant.Szereted ha utasítanak, és megmondják mit csinálj.Szereted ha használnak ,és nem kedveskednek veled.

Ez addig van rendben míg el nem kezdesz picsogni a sorsod miatt.

Tehát nem baj ha a machót szereted,csak akkor nem kell síránkozni,ha jól átvan b.szva a fejed,és miért nem tud rendes lenni veled!!

2022. febr. 17. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!