Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Ti hogyan fedeztétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti hogyan fedeztétek fel a maszturbálást?

Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 11:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Még olyan 12-13 éves koromban a sulis társaimmal azzal szórakoztunk, hogy mindenféle erotikus töltetű viccet olvastunk egymásnak. És az egyik ilyenben szerepelt az, hogy a nő magához nyúl. Akkor döbbentem rá, hogy wow, ilyet is lehet csinálni? Úgyhogy aznap, amint hazaértem, ki is próbáltam. Elsőre furcsa élmény volt, aztán egyre nagyobb örömet tudtam okozni magamnak, ahogy rutinosabbá váltam, és jobban megismertem a testemet. Később a technikákat már magamnak fedeztem fel, alakítottam ki.
2022. febr. 16. 13:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Simogatni kezdtem csak úgy aztán rájöttem, hogy ez jó érzés is tud lenni.
2022. febr. 16. 16:10
 13/13 anonim ***** válasza:
#11 És mi a technika?
2022. febr. 17. 20:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!