Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Ti hogyan fedeztétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti hogyan fedeztétek fel a maszturbálást?

Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 11:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Kiskoromban párnával
2022. febr. 16. 11:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül, fürdés közben.
2022. febr. 16. 11:16
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Kiskoromba a macival😅
2022. febr. 16. 11:18
 4/13 anonim ***** válasza:
17%

Csak miután volt már orgazmusom pasival.

Addig azt sem tudtam mi az a szex. Hiányom se volt soha. Nem is nyúlkáltam magamhoz sem

A barátommal történtek után jöttem csak rá arra mi az a szex, vágy, ösztön, arra is hogy kívánom.

Ezek utan masztiztam csak de azt is reggel amikor még félig ébren sem vagyok, szóval nem tudatosan csináltam.

2022. febr. 16. 11:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Amikor fürödtem a
2022. febr. 16. 12:00
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Lepontozoknqk jelzem nőknél nincs elso magömlés ahhoz, hogy képben legyenek a szexszel. Teljesen máshogy alakulnak ki a szexuális ösztöneik.
2022. febr. 16. 12:02
 7/13 anonim ***** válasza:
4es! Ezt kifejtenéd kicsit bővebben?
2022. febr. 16. 12:36
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

7#Nem értem melyik részére gondolsz, de bővebben:

Kezdetben a pasikkal is ugy szexeltem, hogy valojában gőzöm nem volt arrol minek csináljuk, de minden pasinak ez kell vmiért, különben nem kellek neki, ezért csináltam csak. Szerelemből.

Folyamat volt bennem egyfajta tartás is szex közben, vagy olyan érzésem volt, mintha fájna a fejem valamiféle taszíto érzésem volt, vagy mintha a testem ellen lenne ez az egész, de szerelemből, miegyéb, mégis átadtam magam.

Aztán az első valodi komoly barátommal szex kozben tudatlanul megfigyeltem magam, hogy en miert "feszülök be" allando jelleggel?, mi lenne, ha elengedném magam és nem tűrném csak az egészet, hanem csak úgy elvagyok, szexuális fantáziám is lett es mikor agyban váltottam,döntöttem, hogy nem "tűröm", hanem csak natur csinálom és kész, szinte azonnal elmentem.

Még meg is ijedtem ettol az idegen ismeretlen érzéstől.

Ettől a ponttól kezdett bennem kialakulni az, hogy akarom a szexet a baratommal es nem csupán "megadom magam" neki.

Állandoan csináltuk, kitapasztalgattam a pózokat mikor jó mikor nem.

Aztán később alakulgatott bennem ki az, hogy nem csak akkor kívánom a szexet már, mikor a barátommal szexelek, hanem pl napközben is, spontán, de főleg olyankor, amikor kevésbé vagyok "észen", azaz pl félálomban, vagy enyhén ittasan stb tehát amikor kevésbé vagyok tudatos. Ekkor kezdődtek el a masztis idôszakok, pláne mert váltás is volt(az előzővel szakítás, a másikkal meg még nem alalult ki a rendszeres szex, csak néha találkoztunk)

Javarészt a szex megmaradt szerelmből ez mellett. Tehát érzelmek nélkül az hogy én nedvesedjek egy random pasitol, az nem volt.

Még később több kapcsolat után viszont már sokkal jobban erősödtek az ösztönök, azaz ha tetszett vki(ami nem tudom miért, irto ritka, ha vki férfiként vonz es tetszik)akkor már nekem elég volt a szexkapcsolat is, ha VÉGRE egy férfivel lehetek. (Aki az én szememben férfi)és működött már szerelem nélkül is a dolog. Es a masztihoz nem kell már félkómás vagy ittas állapot sem, teljesen tudatosan is tudom csinálni. Azaz nem várok már arra hogy majd az ösztöneim, meg magamtol nedvesedjem, hanem én idézem azt elő.

(Ez nem tudom miért van, hogy kb 50 srácbol van egyetlen egy aki tetszik. Nagyon nehezen találok vkit, es még ugye az is lényeges, hogy én is tetszem a masiknak es így összejöjjünk. )

2022. febr. 16. 12:59
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Szóval a komoly kaocsolqtomban volt szerelem is, egyfajta biztonságérzés is, a párom kedves volt, simogatós, szexualisan ingerlős izgató típusú, normálisan szexel, nem erölködött análissal vagy szinesitesekkel, mint pl vibrátor, hanem az a teljesen természetes szex ment köztünk mindenféle műviség nélkül. Mint egy sima szerelmi párkapcsolatban egy sima szex.

És valahogy eljött bennem egy olyan pont, hogy természetesen csinálom. Es nem azért, mert átadom a testem, különben kidobnak.

2022. febr. 16. 13:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Zuhanyzás közben
2022. febr. 16. 13:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!