Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg átlagosan jobb fenekük van a cigány csajoknak, mint a magyar lányoknak?
Nagyobb, izmosabb, keményebb, feszesebb, kerekebb stb.?
Ha igen szerintetek miért?
Vagy miért nem?
Szerintetek kik féltékenyebbek jobban a másik fenekére?
10
Most nem az a kérdés hogy 60 évesen ki hogy néz ki, meg persze senki nem úgy néz ki 18 évesen mint 40 évesen még ha akárhogy táplálkozik meg fitneszezik akkor se.
Itt most a fiatal átlagos csajokról szól a kérdés, és erre válaszoljatok, ha lehet.
Most erre lennék kíváncsi hogy ki hogy látja a fiatalok körében?
"nem akarok senkit megbántani, de Budapesttől 30kmre szinte minden nő megcsúful 25 után..."
Te hol élsz?:D Mert én vidéken és Bp-n is, és míg vidéken szinte minden nő ki van kerazva, Bp-n a legtöbb nő kinyúlt cuccos hátizsákos hippinek öltözik felgongyolt zsíros hajjal, fiatal lányok és anyukák egyaránt. Itt vidéken ha így mennének be valahova a nők, mint Pesten, kineznek őket. Ráadásul Szentendre, Törökbálint, Balaton, Győr..fullos nők vannak, terepjáróból kiszállva, tusarkuban, belőtt frizurával.
Ne imádom a nagy popsikat!!!!
Valami elbszott perverzió már ez nálam. Ha engem kérdezel mint címeres nagy popsi őrületet én azt válaszolom, hogy igen, a roma lányoknak határozottan jobb fenekuk van számomra, nagyobb, kerekebb, robusztusabb, ami nekem nagyon bejon. De mindenkinek más jön be, vannak pasik akiknek kizárólag a kis popsi jön be (amit én egyszerűen nem tudok sem elhinni, sem felfogni, de legyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!