Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerelmes vagyok belé,de neki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok belé,de neki felesége van és tudja. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel párszor szexeltem,meg együtt is alszunk. Egy ideije folyamatosan hívogat. Ő nős és most született egy gyereke. De továbbra is találkozni akar velem,meg mondja ,hogy menjek fel hozzá és töltsünk együtt több napot,aludjak vele . Én szeretem őt,de félek,hogy elmondom neki. Mit csináljak?
2022. febr. 14. 17:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
És te ezt elhiszed hogy a felesége tudja. Ennyire naiv hogy lehet valaki?
2022. febr. 14. 17:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem el
2022. febr. 14. 17:49
 13/18 anonim ***** válasza:
52%
Te azt se tudod merre vagy arccal. Egy pasi se ér ennyit, legyen már gerinced...
2022. febr. 14. 18:05
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
Kedves kérdező benned tényleg semmi empátia nincs? Képzeld már magad annak a szerencsétlen nőnek a helyébe akit otthagy a férje az újszülött gyerekével mert ő qrelni akar. Ahhoz hogy ezt megtegye valaki tényleg nulla érzelmi intelligenciával kell rendelkezni. Tudom hogy vannak ilyenek de akkor is borzasztó ilyeneket olvasni. És nyilván annak a nőnek is szerelmet hazudott az a féreg annak idején ahogy most neked is. Sanszos hogy te is ugyanígy fogsz járni ahogy az a nő akit most éppen veled csalnak meg.
2022. febr. 14. 18:24
 15/18 A kérdező kommentje:
És a nő nem hibás,hogy hagyja?
2022. febr. 14. 18:30
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

Szóval mindenki hibás csak a hapi nem. Szvsz ha szeretem a párom/cseppnyi felelősséget is érzek a családom iránt/maradt még valami a gerincemből akkor nem csalom meg a terhes/frissen szült feleségemet.

A nő hibás, mert hagyja? Nehéz olyasmit megakadályozni, amiről nem is tud... Nyilván az sem szép, hogy tudsz róla, hogy van felesége, mégis összejársz vele. De lássuk be, ha te nem adnád be a derekad, egy ilyen férfi találna mást.

Hagyja ott miattad a családját? És téged kiért fog otthagyni? Az ilyen legfeljebb kalandnak jó, ne várd, hogy majd pont melletted fog kikötni.

2022. febr. 14. 19:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

1;Az asszonynak nem kell a gyerekszülés után a férje, csak a fizetése. Ezért cserébe azzal dug akivel akar.

2;A férfinek sem kell az asszony mert elhízott, de a gyereket nem hagyja. Ő azzal dug aki hagyja, akit be tud etetni.

3;Te azt hiszed hogy egyszer majd lelép a nőtől, és Téged választ. Gyere inkább össze a feleségével, és nevelitek a gyereket. (És sok szex!) A férj pedig majd termeli az anyagi javakat!

2022. febr. 14. 19:48
 18/18 anonim ***** válasza:
29%

“ akit otthagy a férje az újszülött gyerekével mert ő qrelni akar. ”

Te hol olvastad azt, hogy a férj ott akarja hagyni a gyerekét?

“ szerelmet hazudott az a féreg annak idején ahogy most neked is.”

Mert szerinted lehetetlen, hogy egy ember kettőbe legyen szerelmes.

Ha meg tud róla a felesége, akkor nem megcsalás.

2022. febr. 14. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!