Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostit esélytelen kielégíteni, amennyi vendéggel szexel?
Én picivel átlagfeletti pasi vagyok ami a külsőt illeti, főleg az arcberendezést, de azért nem vagyok tipikus “jópasi”.
Emellett nagyon ápolt vagyok, rendszeresen járok kozmetikushoz gyantáztatni és pedikűrre… Meg az arcomon a pattanásokat, esetleges szőrtüszőgyulladásokat is kezeltem.
A fogsorom is makulátlan és a szájhigiéniám is kifogásolhatatlan…
De nem vagyok metroszexuális.
Tudom hogy egy prostinak akár több év aktív munka után is stresszes lehet az újvendégek fogadása, hiszen csak telefonban hallja a hangjukat és ezen kívül semmit nem tud róluk.
A kuncsaft legalább lát a lányról/nőről képet/videót, meg olvashatja az értékeléseket mielőtt megy…
Ezért maximálisan odafigyelek arra, hogy kedves és udvarias legyek, nem egy darab húst látok ezekben a nőkben, hanem nőket.
Én nem nézem le a prostikat, ha egyszer igénybe veszem a szolgáltatást, akkor nem is értem hogy milyen jogon képzelném magamat többnek nála…
Ugyanannak az éremnek vagyunk két másik oldala.
Én úgy tudom, hogy prostikhoz leginkább átlagalatti pasik és/vagy részben igénytelen, tehetősebb (elhízott papák) emberek járnak…
Persze lehet rosszul tudom.
Viszont ha ez így van, akkor én egy fokkal kiemelkedem az átlag kuncsaftok közül, azt illetően hogy mennyire vagyok szexuálisan vonzó.
Persze biztos elvétve járnak hozzájuk kifejezetten vonzó, ténylegesen szexi férfiak is…
A kérdés, hogy van arra esély hogy én kielégítsek egy prostit?
Vagy:
A. a nagyszámok törvénye alapján sokkal jobb pasikkal is volt, ezért csak olyanokkal tud már kielégülni.
B. mivel rengeteg emberrel van szexuális kapcsolatban, a szexet már egyáltalán nem is tudja élvezni…
C. Egyéb ?
A prostiknál úgy kezdődik, hogy elzavarnak fürdeni. Utána már mindegy, hogy milyen ruhában érkeztél.
A kielégítésről meg annyit, hogy minden második szerencsétlen ezzel nyúzza őket, nem véletlenül játszák meg az orgazmust, minden pasi ettől érzi alfa hímnek magát. Nehogy azt hidd, lelkes lesz, amikor a héten már te vágja a 6., aki mindenáron ki akarja elégíteni. A legnagyobb szívességet azzal teszed neki, ha hamar elmész, és elégedetten távozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!