Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy prostit esélytelen kielégí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy prostit esélytelen kielégíteni, amennyi vendéggel szexel?

Figyelt kérdés

Én picivel átlagfeletti pasi vagyok ami a külsőt illeti, főleg az arcberendezést, de azért nem vagyok tipikus “jópasi”.

Emellett nagyon ápolt vagyok, rendszeresen járok kozmetikushoz gyantáztatni és pedikűrre… Meg az arcomon a pattanásokat, esetleges szőrtüszőgyulladásokat is kezeltem.

A fogsorom is makulátlan és a szájhigiéniám is kifogásolhatatlan…

De nem vagyok metroszexuális.

Tudom hogy egy prostinak akár több év aktív munka után is stresszes lehet az újvendégek fogadása, hiszen csak telefonban hallja a hangjukat és ezen kívül semmit nem tud róluk.

A kuncsaft legalább lát a lányról/nőről képet/videót, meg olvashatja az értékeléseket mielőtt megy…

Ezért maximálisan odafigyelek arra, hogy kedves és udvarias legyek, nem egy darab húst látok ezekben a nőkben, hanem nőket.

Én nem nézem le a prostikat, ha egyszer igénybe veszem a szolgáltatást, akkor nem is értem hogy milyen jogon képzelném magamat többnek nála…

Ugyanannak az éremnek vagyunk két másik oldala.

Én úgy tudom, hogy prostikhoz leginkább átlagalatti pasik és/vagy részben igénytelen, tehetősebb (elhízott papák) emberek járnak…

Persze lehet rosszul tudom.

Viszont ha ez így van, akkor én egy fokkal kiemelkedem az átlag kuncsaftok közül, azt illetően hogy mennyire vagyok szexuálisan vonzó.

Persze biztos elvétve járnak hozzájuk kifejezetten vonzó, ténylegesen szexi férfiak is…

A kérdés, hogy van arra esély hogy én kielégítsek egy prostit?

Vagy:

A. a nagyszámok törvénye alapján sokkal jobb pasikkal is volt, ezért csak olyanokkal tud már kielégülni.

B. mivel rengeteg emberrel van szexuális kapcsolatban, a szexet már egyáltalán nem is tudja élvezni…

C. Egyéb ?

2022. febr. 14. 09:52
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszem. Sokaknak van olyan heppje, hogy azért fizetnek, hogy kielégíthessenek valakit. Mondjuk ha már fizet, nem is értem.

Én nem vagyok prostituált, de már kaptam olyan könyörgést itt, hogy átjöhessen hozzám egy lány orálisan kielégíteni viszonzás nélkül.

Sok a fura ember.

2022. febr. 14. 11:52
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, a prosti is ember (bármennyire lenézik őket sokan). Ha normálisan bánsz vele és bejössz neki, felizgatod, miért ne élvezné?

Az már más kérdés, hogy egy utcáról belépő random férfinak, erre eléggé kicsi az esélye :)

2022. febr. 14. 12:43
 23/45 anonim ***** válasza:
82%

100-ból 99 prosti NEM fog kielégülni, de lehet inkább 200:1 vagy 500:1 az arány bármilyen jó pasinak tartod magad. Max. 1-2 "félhobbi" prosti (persze a profik is ezt fogják mondani magukról), de azok sem mind.

Ha ennyire jó pasinak tartod magad akkor miért akarsz prostihoz menni??? Csajozz inkább, szimpátia alapon csípj fel nőt annál van esélyed az orgazmusra (HA tudod használni amid van és figyelsz a partneredre).

2022. febr. 14. 12:56
 24/45 anonim ***** válasza:
85%
Hát na igen, aki annyira jó parti, hogy egy igen magas ingerküszöbű prostit "elintéz", az simán válogathatna a hétköznapi csajok között.
2022. febr. 14. 12:59
 25/45 A kérdező kommentje:

Én nem tartom magam “annyira jó pasinak”.

Szerintem ezt elég részletesen kifejtettem…

Volt pár egyéjszakás kalandom, de a nem prosti nők azok általában randizni akarnak velem, meg ismerkedni, tehát komoly kapcsolatra érdeklem inkább Őket…

Én nem vagyok alkalmas kapcsolatra.

Ezt most nem akarom kifejteni, de higgyétek el, így van…

#23.

Egyébként értem amit mondasz, lehet igazad van az arányokat tekintve. Viszont azt el tudod mondani, hogy szerinted mi ennek az oka?

Tehát hogy a prostik túlnyomó többségét nem nagyon lehet kielégíteni?

2022. febr. 14. 13:04
 26/45 A kérdező kommentje:

Egy icipicit vagyok jobb pasi mint az átlag… Szerintem, de pontos objektív képem erről nincs.

Viszont a prostik kuncsaftjai közül azt gondolom, hogy jobban kiemelkedem.

Persze mivel van néhány ténylegesen jópasi kuncsaft, nem én vagyok a top.

Viszont azt gondolom, hogy az reális hogy a top 10%-ban benne lehetek.

2022. febr. 14. 13:08
 27/45 anonim ***** válasza:
64%

"Tehát hogy a prostik túlnyomó többségét nem nagyon lehet kielégíteni?"

Bro, amikor fizetsz a prostinak a szexért, akkor az neki onnantól munka, nem pedig szórakozás!

2022. febr. 14. 13:09
 28/45 A kérdező kommentje:

Például az elérhető férfi prostik egy nagy részénél is jobb vagyok, ez mondjuk nem hiszem hogy nagy teljesítmény, mert elég siralmas a felhozatal…

Már volt is olyan prosti aki be akart szervezni férfi prostinak, azt mondta hogyha csak nőkkel lennék, akkor jól kereshetnék vele… De nagyon sok öregasszonnyal is kéne lenni, meg nagyon csúnya nőkkel.

Nekem meg ez akkor sem lenne a világom, hogyha ez másképpen lenne…

Viszont ha bemegyek a boltba, vagy bármi, akkor rendszeresen látok olyan férfiakat, akik teljesen egyértelműen vonzóbbak nálam.

2022. febr. 14. 13:12
 29/45 A kérdező kommentje:

“Bro, amikor fizetsz a prostinak a szexért, akkor az neki onnantól munka, nem pedig szórakozás!“

És Te még soha semmilyen munkádat nem élvezeted?

Az biztos, hogy sok prosti élvezi velem a szexet abban az értelemben, hogy örül annak hogy gyengéd és figyelmes vagyok, mert nagyon nagyon sok vendége nem az… Hanem pl. análnál arra izgulnak ha fájdalmat okoznak. Akkor is próbálják nyomni a mélytorkot, hogyha a hirdető ilyet nem vállal. És csak második, harmadik felszólításra állnak le.

Szóval felüdülés nekik egy kedves vendég és sokan őszintén hálásak azért, hogy ilyen vagyok, míg másokon látom hogy emiatt megvetnek és tutyi-mutyi gyökérnek néznek (engem ez nem zavar)…

Azt azonban tudom, hogy az orgazmust csak megjátszák.

Azért írtam ki a kérdést, mert érdekel, hogyha mondjuk egyhez rendszeresebben visszajárnék és kialakulna egy komolyabb bizalom, akkor van e rá esély hogy ténylegesen orgazmust okozzak neki.

Én nem tudom eldönteni, hogy ennek mekkora a reális esélye.

De amint látjátok a válaszok is megoszlanak.

2022. febr. 14. 13:17
 30/45 anonim ***** válasza:
80%

Van prosti ismim. (Sok ismerősöm van na. :D)

Vendég függő, meg hogy miylen napja van.

50bol 1 van akivel élvezi és el is szokott élvezni. A többinél szinleli. :)

2022. febr. 14. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!