Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti milyen melltartót és bugyit szerettek felhúzni akkor, ha csábítani akartok? Van kedvenc szín, fazon (pánt, vagy anélküli, elöl vagy hátulkapcsos melltartó, tanga)? Szoktatok villantani?
Figyelt kérdés
2022. febr. 13. 22:10
1/11 A kérdező kommentje:
Írjátok meg a korotokat is :)
2022. febr. 13. 22:10
3/11 anonim válasza:
Ruha függő.
De teljesen csipke, picit átlátszó.
Van ilyen piros, fekete, fehér, sárga, rozsazsin, sotet kék
4/11 anonim válasza:
Na nálam nem egészen így működik. Nem villantok, nem vagyok közönséges, nem így "csábítok". Csak akkor lája a férfi a fehérneműm, ha már szexre kerül a sor, addig nem mutogatom magam. Én kezdetnek egyszerű szetteket szeretek felvenni, csipkés francia, csipkés (hátul kapcsos, pánt meg ruhafüggő) melltartóval, nem extrázom túl, úgyis hamar lekerül. Általában sötét színeket hordok, lila, fekete, bordó, sötétzöld.
5/11 anonim válasza:
Valamilyen csipkés összeállítást, főleg fekete, bordó és zöld színben.
Nem szoktam villantani.
Kor
6/11 anonim válasza:
Fekete csipkéset leginkább. Francia bugyi elöl kapcsos melltartó.
7/11 anonim válasza:
A páromat untatja a csipkés fehérnemű, inkább a bőr, latex hatású cuccokért van oda, van egy-két ilyen melltartóm, fűzőm, azt szoktam felvenni ha biztosra akarok menni.
8/11 anonim válasza:
Amúgy kezdjük ott, a legjobb, ha melltartó pl nincs is egyáltalán.
9/11 anonim válasza:
Fekete csipke nagyibugyi, fekete melltartó (nem pushup).
10/11 anonim válasza:
Szintén mint a négyes válaszoló.Amúgy csipkésebb darab fekete,piros,fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!