Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi számít egy melltartó kiválasztásánál? Szexi és villantós legyen, amiben nagyobbnak tűnik? Vagy inkább jól tartson? Van jelentéstartalma a színének? Pántos, vagy pántnélküli, elöl vagy hátulkapcsos a nyerő? :)
Figyelt kérdés
2021. szept. 15. 11:03
1/15 anonim válasza:
Hétköznapokra a komfort az első. Sima egyszínű, kényelmes. Még így is a nap egyik legjobb része levenni és megszabadulni tőle, otthon kényelmes ruhába bújni. Páromnak alkalmakra jöhetnek a csipkésebb, szexibb darabok.
2/15 A kérdező kommentje:
Írjátok meg a korotokat is :)
2021. szept. 15. 11:06
3/15 anonim válasza:
Hogy aztán privátozz? Köszi, kihagyom
4/15 anonim válasza:
Így is nagy mellem van, úgyhogy nem veszek olyan melltartót amiben még nagyobb. A lényeg hogy kényelmes legyen és tetszen, szép legyen. Csak pántos melltartóim vannak, mert a pánt nélküli nem tartja meg a mellem. Van sima egyszínű de csipkés is.
6/15 anonim válasza:
Inkább hogy komfortos kényelmes legyen,nem szoktam villantani mert nem teszem ki.Csak pántos van,van sima és csipkés is.
7/15 anonim válasza:
Én első vagyok és kaptam privátot. Ment a többi mellé letiltva.
8/15 anonim válasza:
#3.vagyok, én nem kaptam, de aki még erre a hsz. re is ír, az komplett idióta. Viszont amikor rendesen válaszolok akkor mindig. A privátok többsége képkérés, vagy farokmutogatás, ezért ellenzem. A normális üzikkel semmi bajom, csak az itt igen ritka.
9/15 anonim válasza:
Sportmelltartót hordok, ez jól megtartja a melleimet.
10/15 anonim válasza:
8:
Igen, itt elég sok a perverz. Tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!