Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai gyámoltalan, nőies férfiak világában több olyan igazi, céltudatos, sikeres férfira lenne szükség, mint Kettner Henri?
- szerintem te a "konfliktusra" gondolsz
- én nő vagyok, de mégsem őrülök meg érte, pont ezért válaszoltam
Off:
Egyre furábbak az itteni "troll"(?) kérdezők, mindenkinek van egy hülyesége, de miért akarjuk már az utolsó szarjankót is félistennek beállítani? Értem én, hogy jóképű gyerek a Henry, de amint megszólal a létezéstől is elmegy az ember kedve, nemhogy a szextől - nem rosszból írom ezt mert bárki változhat jó irányba a jövőben, de most annyival több kiemelkedő férfi van nála, hogy eltékozolt idő őt példaképnek venni (feltételezem a barátnői sem az esze miatt szerették).
Valószínűsítem, hogy 16 alatt van a kérdező (vagy tényleg Henry az :D), ezért írom csak le, hogy nála sokkal jobbnak is lehet lenni emberileg - akár külsőleg is (bár ebben azért a szerencsének is nagy szerepe van).
Ne ő legyen a léc teteje, nem egy út van a boldogsághoz.
(#29-es voltam, febr.20-án 00:08)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!