Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a fiúk nem értik az apró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fiúk nem értik az apró célzásokat miért nem szeretik az erős célzásokat vagy a céltudatos beszédet?

Figyelt kérdés
Most arra gondolok hogy mondjuk ha a buliban egész este őt bámulod akkor azt nem vágja le, hogy miért... Vagy utalgatsz nem értik gyakran. Tisztelet a kivételnek. De ha valaki komolyan azt mondja higy szertne valamit akkor az meg nem tetszik...
2017. dec. 13. 22:25
 1/6 anonim válasza:
100%
Sokan csak élvezik hogy figyeli őket egy csaj de kulonosebb keppen nem akar tole semmitse... inkabb javasolnam hogy ismeros emberekkel probalj vmilyen kapcsolatot teremteni.. ne egy buliban idegenekkkel vagy tinderes emberekkel :D (tapasztalat)
2017. dec. 13. 22:28
 2/6 RRR ***** válasza:
100%

mert egyszerűek vagyunk,mint a faék!:D

..

2017. dec. 13. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Én imádnám ha kikezdene velem egy nő. De ilyen még nem volt és szerintem nem is lesz. Jöhetne akár az erős akár a gyenge célzás már repülnék is 🤗
2017. dec. 13. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:

ha tetszik a csaj, akkor levágjuk.

nálam is volt, hogy "állítólag" egész este szemezgetett velem csaj (többször is előfordult) de én nem vettem észre, csak később szidtak a csaj barátnői engem, hogy béna vagyok, egyszer meg a csaj szólt be nekem.

2 dolog volt általában, hogy nem vettem észre:

- a csaj ismert, én meg nem, talán egyszer bemutattak neki, de nem emlékeztem rá és egyáltalán nem érdekelt

- egyáltalán nem jött be, szóval 1 pillantásnál többet nem szántam rá

2017. dec. 14. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért azt ne várd, hogy minden férfi rád ugorjon.

Ott is van válogatás - még ha nem is olyan szigorú, mint a nőknél.

A jeleket tényleg nem értjük, a céltudatos beszéd meg legyen visszafogott.

2017. dec. 15. 11:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Én szeretem a bátor csajokat! Annyi joguk van jelezni nekem mint nekem udvarolni nekik!
2022. márc. 28. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!