Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal létezik vagy csak legenda?
Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 20:52
1/15 anonim válasza:
igen, volt ilyenben részem.
40+ F
2/15 anonim válasza:
letezik,nalam nem lett jo vege
3/15 anonim válasza:
Létezik. Olyan társasjáték, mint a Jenga, vagy a Makaró.
4/15 anonim válasza:
Létezik, nekem is volt, szakaszosan. Volt egy csaj, egyikünk sem akart valódi kapcsolatot, de haverok voltunk és két kapcsolat közt összejártunk dugni.
6/15 anonim válasza:
#5:
Pont ugyanezt írtam ma egy másik kérdés alá. :DD
7/15 anonim válasza:
Én még csak hallottam róla, de csak olyantól aki szintén mástól hallotta.
8/15 anonim válasza:
ma 21:47
Lehet te inspiráltál mert ezt én is láttam valahol már és nagyon egyet tudok érteni vele
9/15 anonim válasza:
Igen létezik, de ehhez felnőtt, érett felfogású, a szexualitásukat lazán kezelő emberek kellenek. Volt ilyen viszonyom havercsajjal, nem elsődleges szexpartnernek tekintettük egymást hanem amikor úgy alakult akkor úgy alakult, nem csináltunk belőle nagy felhajtást.
Megjegyzem, sokan a barátság extrákkal alatt egyfajta kötetlen laza kapcsolatot értenek. Az is működőképes HA nem gondolják túl a felek és betartják a játékszabályait.
10/15 anonim válasza:
Nekem volt, évekig. A srác jófej volt, jókat tudtunk beszélgetni, de valahogy nem éreztem azt a pluszt, ami szerelemhez kell. Még a szexualitásunkról is tök nyiltan beszéltünk egymásnak. Aztán piálós este után ki is próbáltuk. Ezt a szokásunkat meg is tartottuk 4 évig. Marha jókat dumáltunk, és istenit keféltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!