Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötlet egy szombat reggeli szex után megkérni a barátnőm kezét, miközben egymást ölelve kielégülve fekszünk egymás mellett?
Nem egy szokványos lánykérés, de épp ettől gondolom különlegesnek az ötletet :)
25F/19L
Kérdező,
ez nagyban függ attól, hogy milyen a barátnőd személyisége.
Én nekem pl. ez annyira nem tetszene, mert kicsit úgy érezném, hogy na volt egy jó szex reggel és most emiatt lett érzelmesebb a párom és megkér. Én inkább örülnek jobban a clichés lánykéréseknek, akár valami különleges helyen, ami fontos nekünk.
De ez én vagyok.
Itt a többség eddig azt írta, hogy nekik tetszene. Enyém is csak egy vélemény, de én így gondolom.
Te jobban ismered őt. Lehet, hogy számára ez egy megfelelő pillanat lenne, de én inkább elvinném vacsorázni, és ott tenném fel a nagy kérdést. Dehát nem vagyunk egyformák. Én a párom kezét a teraszunkon kértem meg, naplementekor. Még pezsgőt is sikerült titokban behűtenem hozzá. 😊
Szorítok neked! Majd írd meg légyszi, hogy mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!